Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Oblíbené herečky (10)

Meryl Streep

Když v tom hraje, tak by to nemuselo být špatný... Minimálně ONA bude zase výborná.

Cate Blanchett

Cate je důkazem, že se mi všechny oblíbené herečky nemusí nutně líbit vzhledově. V tomhle směru tam není vlastně nic, ale jinak to s ní zpravidla bývá hodně silný.

Marion Cotillard

Výjimečná Ženská (taky). Údajně čerstvá volba Brada Pitta a ten si fakt může vybírat. Marion jsem objevil dřív než on. Darebák...

Rachel McAdams

Podívejte se na její fotku a zkuste si odmyslet, že je to celosvětově známá herečka. Uvidíte kromobyčejnou holku, jakých je během jediné procházky Brnem možné potkat 5 do tuctu. Postavte ji ale před kameru a předvede vám neskutečnou emocionální smršť. Uvěříte jí všechno a nejvíc to, že ji prostě musíte bezpodmínečně milovat.

Pavla Beretová

Kde se objeví, tam je jí plno. Pro mě něco jako taková malá jaderná elektrárna. Zatím spíš s netěsnícím reaktorem, pořád je ale dost mladá na to, aby ji tvůrci teprve nechali pořádně explodovat.

Brit Marling

V komediích Brit asi nikdy hrát nebude, na to je osobnostně příliš zádumčivá a pouze hereckým talentem to nelze přebít, protože oči v tomhle směru nelžou, ale ve vážnějších polohách je pro mě bezkonkurenční.

Eva Green

Femme fatale, rozbila by mě napadrť. Ještěže spolu nemusíme jezdit ráno do práce stejnou tramvají.

Jennifer Connelly

Nevím, jak se to stalo, že ji mám podvědomě v šuplíku "komerce". O to víc jsem se pak několikrát divil, čeho je opravdu schopná.