Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (18)

plakát

Šitkredit (2010) 

Prohnilost lidské společnosti nemá konce.

plakát

Indián a sestřička (2006) 

Nikdy neodháněj lásku o sebe, je ji tak málo na světě. Božena Němcová

plakát

Čtyři okamžiky ticha (1995) (TV film) 

Nadčasový dokument, který výborně vystihuje vztah člověka k přírodě.

plakát

Pingpong (2006) 

Snímek vybarvuje lidskou povahu, která většinou řeší problémy tou nejjednodušší cestou, i když tím někdy ubližuje druhým a zapomíná na hrdost. Velká přednost toho filmu je v herecké vyváženosti jednotlivých postav.

plakát

Oběti války (1989) 

Nerovnocenný souboj lidské slabosti a zdravého rozumu.

plakát

Nebe (2002) 

Krásný lidský příběh o hledání lásky i v těch nejtěžších životních situacích. Jak sám hrdina řekl: Ve správnou chvíli musíš udělat to, co nikdo nečeká. Škoda, že film nezískal Zlatého Medvěda, určitě by si ho zasloužil.

plakát

Samsara (2001) 

Z tohoto filmu přímo září nádherná myšlenka: Všechno s čím se setkáš ti může být cestou…Uvědomil jsem si, že lidé už po staletí ve svých životech opakují pořád stejné chyby. Záměr režiséra se výborně povedl.

plakát

Champion (1949) 

Touha po úspěchu a slávě přináší často i mnoho ztraceného. Kirk Douglas stoupá vzhůru a při tom obětuje mnohé.

plakát

Karate Kid (1984) 

Snímek hodně vysmívaný za naivní prvky. Přesto je to výborný inspirující film. Také bych vyzdvihl výborný duchovně promyšlený průběh příběhu. Sahám po nejvyšším hodnocení a to především z důvodů, že tomuto snímku se ve 100% podařilo vyjádřit životní cíl, s kterým se každý člověk v průběhu života musí poprat.

plakát

Hra (1997) 

Výborný spád a velmi promyšlené scény. Michael Douglas jako vždy potvrdil své nezpochybnitelné kvality. Velmi zdařilý střih a kamera vnáší podařené autentické prvky, kterých ale mnoho není i to málo vytváří po celý příběh znamenitou atmosféru. Konec nepotřebuje komentář

Ovládací panel
2 body