Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Biografie (3)

Labrinth (skladatel / herec)

20.02.2021

Britský zpěvák Timothy Lee McKenzie, známější pod svým uměleckým pseudonymem Labrinth, se narodil v Londýně, kde vyrůstal společně se svými osmi sourozenci. Má jamajské a kanadské předky a v mládí byl doma obklopen zvuky amerického gospelu, což se následně promítlo i do jeho vlastní tvorby. Hned se svojí debutovou písní „Pass… (více)

Nicole Kidman (herečka / producentka)

24.02.2019

„Už odmalička jsem věděla, že nechci promeškat nic z toho, co život nabízí, jen proto, že někdo by to mohl považovat za nebezpečné.“Blondýnka Nicole Kidman je pravděpodobně nejznámější a nejúspěšnější australskou herečkou, ačkoli se narodila v Honolulu na Havaji, kde v té době pobývali její rodiče na základě studijního víza. Do… (více)

Lindsay Lohan (herečka / producentka / režisérka)

13.12.2015

Lindsay Lohan patří do skupiny herců a hereček, jejichž dosavadní kariéra by se dala shrnout do tří slov: mladá, slavná, na drogách. Její slibně rozjetou kariéru přerušily problémy s alkoholem, drogami a také problémy se zákonem. Dříve vycházející hvězda Disney, dnes známá především kvůli svému divokému a bujarému životu, jako… (více)

Reklama