Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (21)

plakát

Čtvrtý druh (2009) 

Skvělé. Po skončení jsem si musela všude rozsvítit (23:00). Tak jako u Akt X, tak i zde moje oblíbené téma o Ufonech a nevysvětlitelných jevech. Vždy nad tím přemýšlím a něco pravdy na tom je. Což je děsivé! Milla mě jako vždy nezklamala.

plakát

Ultraviolet (2006) 

Skvělé. Já tyhle filmy pristě miluju. Milla byla perfektní, vypadala dost dobře.

plakát

Tři mušketýři (2011) 

Skvělý film. Perfektní výprava, kostými, triky, akce.

plakát

Resident Evil: Zánik (2007) 

Ostatní díly Residentu jsou super,ale tento díl je můj nejoblíbenejší! Milla vypadá skvěle.

plakát

Sex ve městě (1998) (seriál) 

Láska, sex a něžnost. A hlavně neskutečné přátelství čtyř hrdinek. To jim dost závidím.

plakát

Akta X (1993) (seriál) 

Vždy když slyším Akta X, tak si vybavím jeden díl, kdy se chlápek nasouká do malých prostorů. Hlavně dodnes vidím, jak je schovaný v malé díře v obrubníku, jenž slouží k odtoku vody ze silnice do kanalizace. Ale jinak perfektní seriál s ufonskou tématikou.

plakát

Star Trek: Enterprise (2001) (seriál) 

Perfektně natočené, jak to bylo na začátku, bez vyspělých technologií, bez uzavřených spojenectví. Je to lidštější. Když to shrnu: je to na delší čas poslední seriál, který jsem žrala od začátku až do konce. Uplně mě to vtáhlo. Vždy po skončení dílu jsem se nemohla dočkat druhého dne. Až na jeden jsem viděla všechny.

plakát

Hvězdná brána (1997) (seriál) 

Skvělý scifi seriál. Akce, skvělé kostýmy, kulisy....nezapomenutelný humor Jacka O'Neilla, rozvaha a klid Teal'ca. (Jen škoda odchodu O'Neilla.) Prostě..nejlepší ze všech Stargate.

plakát

Star Trek: Nová generace (1987) (seriál) 

Perfektní obsazení, zajímavé zápletky. A hlavně postava Q, jenž byla inspirací na na můj nick......mistrq. :o) No a nesmím zapomenout na létající krychle a koule a na hlášku: Jsme Borgové....budete asimilováni. Odpor je marný.