Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Pohádka
  • Dobrodružný

Recenze (13)

plakát

Man Thing (2005) odpad!

Jožin z bažin po Americku a k tomu ještě na dvě věci.

plakát

Peklo na talíři (2012) (pořad) 

Je to krátké, stručné a výstižné. Ale nejlepší na tom je, že alespoň vím co všechno zdlábnu a co to všechno obsahuje. ;)

plakát

Hrátky s čertem (1956) 

Krásná pohádka na kterou se mohu dívat stále dokola.

plakát

LazyTown (2004) (seriál) odpad!

Gumový trpajzlíci jsou zlo samo a ten baleťák tomu taky moc nepřidal. Viděla jsem cca 4 díly na Nove cinema a víc už asi nedám. Vřiznávám, že i Teletubbies je o trošku lepší.

plakát

Dr. House (2004) (seriál) 

Kdyby existovala nějaká cena za ironické a sarkastické průpovídky, první cena by patřila rozhodně Housovi a Cuddyová zase cenu za pevný nervy. Tenhle seriál prostě miluju a moje srdce říká Greg House, Greg House, Greg House.

plakát

Teletubbies (1997) (seriál) odpad!

Myslím, že kdyby na Zemi útočili mimozemšťané a z NASA jim poslali pár DVD hrátek Tinkyho,Dipsyho, LaaLaa a Po tak by se radši vyhýbali celé Sluneční soustavě nebo rovnou celé Mléčné dráze.

plakát

Avatar (2009) 

Od začátku do konce jsem nedokázala odtrhnout oči od televize a reklami jsem nenáviděla ještě víc než obvykle. Myslela jsem, že James Cameron už ničím nepřekvapí, ale opak je pravdou.

plakát

Líbáš jako Bůh (2009) 

První půlka filmu je jenon o jezdění sanitkou sem tam a blbých hláškách sanitářů. V druhé půlce je sice pár dobrých hlášek, ale jinak bída. Filmu byla dělaná velká reklama a v tomto případě se ukázalo, že to většinou značí průser.

plakát

Souboj Titánů (2010) 

Film není taková nuda jakou jsem čekala, ale svoje mouchy to má (a že jich není málo). Akční to moc není a drama už vůbec ne. Jediné plus je příjemné obsazení a celkem rychlý spád.

plakát

Poslední výkřik (2012) odpad!

Ano dámi a pánové ten film je horor a pobíhající Iveta Bartošová tomu dodala korunu.