Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (29)

plakát

Kniha džunglí (2016) 

4 hvězdy hlavně za ty neskutečné efekty... To je opravdu podívaná, co se týká celkového zpracování - Favreau točí již tradičně průměrné snímky, takže vás film nějak nevtáhne a za chvilku na něj zapomenete. CGI ale opravdu mistrně zvládnuto.

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Kdyby se takhle natáčely všechny blockbustery, chodil bych do kina ještě daleko radši :) veliká pecka, která je nekompromisní svým vlastním způsobem a moc jí to sluší! Naposled se mnou takhle podobně zamával jen Interstellar, ale to je úplně jiný druh filmu, který se s tímto nedává srovnávat... Klobouk dolů za tak osobitou "tvář"

plakát

Whiplash (2014) 

Určitě nadprůměrný snímek, který stojí za zhlédnutí. Ale jak už zde někteří zmiňovali, některé scény jsou vyhroceny opravdu do extrému a na mě osobně to působilo už trošku rušivým dojmem. Tím ale nechci říct, že byste tento film museli vynechat, spíše naopak..

plakát

John Wick (2014) 

Pro mě parádní akční jednohubka.. ano, je to vystavěno na špatných základech-příběhu, ale i tak Johnovi budete fandit a smlsnete si na tom, co přijde, když mu ten blbeček zabije psa :)

plakát

Interstellar (2014) 

Fascinuje mě, jak Nolan snad vždy dokáže obecenstvo rozervat na dva tábory "nadšených" vs. "čekal jsem víc, dám průměr". Proč je Nolan tak úspěšný filmař?? Protože dokáže přijít s netradičním, neobnošeným a na Hollywood originálním nápadem a zfilmuje tento super nápad tak dobře, že ho pochopí co nejširší publikum a někteří to chápou jako banalitu. Jenže tato brilantnost přichází se samotným námětem! Pro mě je to prostě pan režisér a cením si ho už jen pro to, že do mainstreamu vnáší závan originality. S dobrou prací vždy přichází odrazující kritika...

plakát

Zmizelá (2014) 

Do poloviny filmu jsem si říkal: To má být ta další velká věc od Finchera? Námětem podobným mnoha jiných thrillerů mě to nějak neposadilo na zadek. Ale pak nastal zlom a snímek dostává úplně nový rozměr dusného Fincherova formátu a je radost koukat. Pike to zahrála tak, že ji budete nenávidět a role pro Afflecka byla jak na míru ušité sako. Fincher opět nezklamal!

plakát

Kvílení (2010) 

Možná se budete divit mému vysokému hodnocení, ale samozřejmě to má svůj důvod.. Až díky tomuto filmu jsem pochopil význam básně, kterou jsem předtím pokládal jen za "špatný cover Poa". Ale nejvíc mě na tomto snímku oslovily herecké výkony s Francem v čele, kterého jinak nijak neuctívám :)

plakát

Transformers: Zánik (2014) 

Velmi slabé a zbytečně zdlouhavé. Na filmu se mi líbila snad jen poslední půlhodina, kdy Bay bouchá do extrému. Hlavní trio mě nijak neoslovilo, o to větší dík sympaťákovi Tuccimu, který si sám zaslouží jednu hvězdu :)

plakát

Neuvěřitelná cesta (1993) 

Prostě srdcovka z dětství... :) a musím říct, že dabing mi výjimečně nevadí