Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (8)

plakát

We Are Your Friends (2015) 

Za mě jednoznačně výborná oddychovka s dobrou muzikou svižným dějem,který není zbytečně vyhrocený a tlačící na pilu takže za mě určitě jeden z lepších filmů.

plakát

Tři bratři (2014) 

Pro mě jednoznačně jedno z největších zklamání absultně bez jakéhokoliv nápadu zápletky dobrodružství zajmavých zvratů v ději,na pár slušných hereckých výkonu jedna hvězda a může být pan svěrák rád rozhodně nepovedené až trapné.

plakát

Vzkříšení démona (2015) odpad!

Pro mě bez debat jeden z největších odpadů co jsem za svůj život viděl fuj fuj fuj fuj nic víc k tomu nemusím dodávat.

plakát

Fakjů pane učiteli (2013) 

Ideální film po náročném dni,víkendu nebo týdnu na odreagování a zasmání,mnohdy až moc tlačený humor ale vše zachraňuje charismatická hlavní postava,která byla vybrána neskutečně dobře za mě určitě po dlouhé době výborná kinovka na odreagování :)

plakát

Očista: Anarchie (2014) 

NUDA NUDA NUDA.....jediné pozitivum že se film odehrává více ve venkovních prostorech než v prvním díle v jednom z domů.

plakát

Chraň nás od zlého (2014) 

Žádný film této kategorie ve mě nezanechal tak silný dojem a zážitek z kina jako byl tento naprosto charismatické hlavní postavy po několik dějových zvratů a velmi povedených scén a dialogu až na pár laciných až moc tlačících na pilu pokusů o hororové scény myslím že výborný film a klidně bych snesl nějaké pokračování.

plakát

Bastardi 3 (2012) odpad!

Největší brak v historii...