Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (91)

plakát

Operace Silver A (2007) (TV film) 

Češi pořád umí točit skvělé filmy - když chtějí a mají k tomu výborné herce!

plakát

Temný rytíř (2008) 

Jedním slovem "výborné". A k tomu mistrovský herecký výkon Heatha Ledgera jako hlavního záporáka Jokera - tleskám!

plakát

Kravaťáci (2011) (seriál) 

Přemýšlím, co bych tomuhle seriálu vytkla... nic mě nenapadá. Je opravdu víc než povedený - jednak obsazením, ale také scénářem. Vážné pracovní "právní" chvilky, střídají vtipné poznámky hlavních aktérů (včetně Louise Litta, vždyť on je to vlastně takový dobrák! ). Těch 40 minut uteče strašně rychle a už chcete další díl. Třetí série je možná trošinku slabší, ale věřím, že tou příští to autoři opět doženou.//////// A s lehkým úsměvem na rtech musím říct, že kdyby mě zastupoval právník jako je Harvey Specter, tak snad začnu zločiny páchat schválně :-)

plakát

Očista (2013) 

Uf, tenhle film mě donutil trochu se zamyslet - opravdu by jeden den v roce pomohl "očistit" duši, tělo, město, zemi...? No, to určitě ne, ale myšlenka je to zajímavá. Trošku mě mrzí to nízké hodnocení. Jasně, fůra věcí je ve snímku předvídatelných, ale i tak má film úžasnou temnou a nervózní atmosféru již od samého začátku - jak se na sebe ti sousedé hezky usmívají, odpočítává se čas... a najednou je po úsměvech a... tak dále. Závěrečné shrnutí - dalo se z toho vytáhnout víc, ale také o dost míň. Je to dobrý film, nechte se vtáhnout do děje a zkuste na chvíli vypnout mozek a jen se prostě koukat, co se bude dít.

plakát

Trans (2013) 

Uf, tak tohle bylo HODNĚ dobré! James McAvoy je můj favorit mezi herci - zatím v žádném filmu nezklamal a ani tento není výjimka. Co se týče jeho postavy - tento snímek byl především jeho hereckým koncertem, kde se prolínaly všechny "barvy" jeho charakteru (a nejen jeho, parádně mu sekundovali V. Cassel i R. Dawson). Scénář a vůbec děj jsou perfektní, opravdu nedokážete říct, jak to dopadne, je tu tolik zvratů a překvapení, že vás film stále drží a vy se bojíte mrknout, abyste náhodou o něco podstatného nepřišli a zároveň přemýšlíte, jestli je to ještě hypnóza nebo sen či realita. Opravdu víc než povedený snímek - už teď ho chci vidět znovu!

plakát

Muž z oceli (2013) 

Z toho filmu si teď - a to je teprve hodina od shlédnutí - pamatuju jen pár hezkých vizuálních efektů (protože to se filmu nedá upřít) a to je asi tak vše - dál už se tam jen hodně lítalo, padalo, lítalo, padalo... Cavilla jsem doteď neměla ráda, ale v tomto snímku to byl právě on, který ho držel nad vodou. A ano, soundtrack je moc pěkný.

plakát

Chceš pěstí? (2013) 

Nenechte se odradit absolutně dementním českým názvem, který je mimo mísu (ten, kdo ho vymyslel, by si opravdu zasloužil pěstí - a hned několikrát). Duo McAvoy a Strong válí, líbila se mi ta nejednoznačnost postav, která celkem odpovídá realitě - nikdy není nic černobílé.

plakát

Krabat: Čarodějův učeň (2008) 

Na Zemanova Krabata to sice nemá v žádném případě, ale i tak bych tohle dílko nezatracovala. Za jedno shlédnutí to celkem stojí.

plakát

Rebelka (2012) 

Kombinace Skotska, skotské hudby a lukostřelby má na mě magický vliv...

Ovládací panel

Fanklub

(1)