Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (23)

plakát

Nikdys nebyl (2017) 

Jako bylo to hezky natočený, to joo. Akorát v druhý půlce sem se v tom začal ztrácet. Škoda toho konce, který z mýho pohledu nedával vubec smysl. Za atmošku a zpracování horší 4*.

plakát

Valerian a město tisíce planet (2017) 

Tak už i Besson má svoje Hvězdný války...jako hrůza to úplně neni, Cara je mistrovská, DeHaan je celej film po vopici (nebo na kokešovi), priběh je mixlej Bondem, Kingsmanam a MI6 (Bodiem a Doylem)...majstrštryk byla Rihanna a já prosím, udělějte z ní Trinity, Jane, Marion, Laru!!!! PS asi svoji ženě řeknu, že...............

plakát

Soumrak templářů - You’d Know What to Do (2017) (epizoda) 

Pilot nenadchnul ani neurazil...dialogy ze Svaté země byly na pěst a taky mě docela sraly bojový scény. Naopak zbytek v Paříži měl celkem grády, takže zkusím Landrymu dát eště šanci.

plakát

Rogue One: Star Wars Story (2016) 

Jakožto slepě fanatickej fanda prostě musím jít do plnejch, ikdyž mě tam pár drobností sralo! :))

plakát

Sázka na nejistotu (2015) 

Celý to bylo zbytečně dlouhý a moc vubec mě to nebavilo... v podstatě sem čekal na konec, abych konečně zjistil o kolik, že ty banky vojebali.

plakát

Bod zlomu (2015) 

Ericson Core se kouknul na originál, vytřel si s ním prdel, vzal pár extrémních sportovců a natočil tudle píčovinu! Jdu blejt...

plakát

Mrakodrap (1996) 

Festival otrlého diváka s dabingem Samanty Bifidus a Pepou Vokurkou proměnil tenhle skandál v naprosto famózni zážitek!!!Před projekcí doporučuju minimálně 8 kusů!

plakát

Galavant (2015) (seriál) 

Občas dementní, občas se vtipek povedl...trošku mi to pripomíná Your Highness. Velkej plus za narážky na GoT. Každopádně kdyby se tam nezpívalo, možná bych prcnul hvězdičky 4, takhle 65%.

plakát

Days of my Youth (2014) 

Kterak mládenci z Matchstick Productions přišli s dalším pornem! Všichni moji oblíbený jezdci v čele s mimozemským Codym a jednou čubičkou navíc. Opět výbornej soundtrack! Jediný co mě fakt sralo, že to trvalo jenom hoďku...