Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Akční

Oblíbené filmy (9)

Vetřelec

Vetřelec (1979)

commercial towing vehicle NOSTROMO, crew: seven, course: returning to earth, cargo: rafinery processing 20 million tons of mineral ore... ..a pak následuje rozsvícení zářivek, šnečí pohyby kamery, nájezd neskutečné space musik, otevření hybernačních kokpitů a začíná atmosférický orgasmus.. můj fejvrit film. nekompromisně úderný

Brána do záhrobí

Brána do záhrobí (1981)

Nesesaditelný film z čela italské horrorové klasiky.. sejšn mistrů horrorové zručnosti Fulciho, Frizziho, Lentiniho, Rossiho ani nemohl dopadnout jinak... Těžko někdo překoná tento nesmrtelný makabrozní mejdan zmiňovaných gigantů svého oboru !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! veledílo.

Zombi 2

Zombi 2 (1979)

brilantni ultranechutnost a dalsi mistrovsky krvavy skvost z dilny genia Lucia Fulciho... suverenni reprezentant zombie zanru (pozdejsi petihvezdickovy Burial Ground: Nights of terror je jen odvar) .. film, ktery prehodnotil muj zebricek nejoblibenejsich filmu vubec. Jedny z nejexcelentnejsich masek co horrorove platno nabidlo,.......navic skvele ladici minimal synth Fabia Frizziho,........ a proslulá podmorska scenka patrici do briliantoveho fondu horrorove zrucnosti,......Romerovy zombiehorrors Lucio timto snimkem degradoval do filmu druhe kategorie.

Lásky jedné plavovlásky

Lásky jedné plavovlásky (1965)

Pro me TOP 5 cz filmu a urcite nejlepsi formanuv cesky film hned pred cernym petrem a hori ma panenko. genialni a nesmrtelne. Pucholt, Sebanek a mama Jezkova...brawo!!

Noc s nabroušenou břitvou

Noc s nabroušenou břitvou (2003)

Brutalita z dilny velmistra (uncut verze)....ABSOLUTNI SPICKA dnešní horrorové kinematografie...naozaj mimořádný zážitek. gore up ya ass !

Toxický mstitel 4: Masakr ve městě

Toxický mstitel 4: Masakr ve městě (2000)

Nejlepší film z celé tetralogie first-super-heroa z New Jersey, Toxického mstitele, a vrchol TROMA teamu. Nadupaná, dechberoucí splatterová sračka začíná v Tromavillské škole pro dementy (futrující takos) a končí mopovou šermovačkou Toxieho a Noxieho v břiše matky. Retard Rebel a Master Bator neměli chybu, stejně jako tato komedie. Toxie! in my blind eyes you are the most beautiful guy in the world!! Miluju Tromu