Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Obsahy (5)

Quillerovo memorandum

Quillerovo memorandum (1966)

Dva britští agenti jsou zavražděni v Západním Berlíně tajnou neonacistickou organizací. Po stopách této organizace je vyslán agent Britské tajné služby Quiller (George Segal). Ten se nejprve seznamuje s půvabnou učitelkou Inge (Senta Berger), která mu pomůže v nalezení kontaktu s organizací a poté je konfrontován i se samotným vůdcem organizace zvaným Oktober (Max von Sydow). Obě strany se snaží za každou cenu zjistit, kde je centrála nepřítele.

Waterfront

Waterfront (1944)

Dr. Karl Decker (J. Carrol Naish) je nacistickým špionem působícím v přístavní oblasti San Francisca. Je oloupen o svůj kódovaný deník, v němž jsou zanesena jména všech nepřátelských agentů. V získání ztraceného deníku mu pomáhá chladnokrevný zabiják Victor Marlow (John Carradine).

Vichry pustiny

Vichry pustiny (1936)

John Blair (John Wayne) a jeho partner Larry (Lane Chandler) si chtějí založit dostavníkovou dopravu, proto v Buchanan City vyhledají lstivého Cala Drakea (Douglas Cosgrove), který jim prodá trasu do Crescent City. Jak brzo zjišťují, Crescent City je městem duchů, kde je vidina nějakého výdělku mizivá. I přesto se snaží pomalu přilákat do města nové obyvatele a získat smlouvu od vládní poštovní služby. Drake se ale snaží rostoucí konkurenci odstranit z cesty.

Alice in Wonderland: An X-Rated Musical Fantasy

Alice in Wonderland: An X-Rated Musical Fantasy (1976)

Knihovnice Alice (Kristine DeBell) je počestnou pannou, která pokladá jakékoli sexuální chování za nevhodné a proto stále odmítá svého nápadníka Williama (Ron Nelson). To se ale změní ve chvíli, kdy jí zaklepe na rameno Bílý Králík (Larry Gelman) a vezme ji s sebou do Říše divů, kde potkává spoustu podivných tvorů, s jejichž pomocí objevuje dosud nepoznané sexuální fantazie a potěšení. Parodická adaptace populární knížky Lewise Carrolla obsahující spoustu otevřených sexuálních scén a muzikálových čísel.

Warriors

Warriors (1979)

Vůdce nejsilnějšího newyorského městského gangu Cyrus (Roger Hill) svolává téměř všechny gangy z města na válečný sjezd. Z každého gangu se musí zúčastnit devět zástupců, kteří u sebe nesmějí mít zbraně. Cyrus chce gangy sjednotit, udělat z nich obrovskou armádu a ovládnout město. Jenže jednomu z mladých vůdců Lutherovi (David Patrick Kelly) se podaří na sjezd propašovat zbraň, kterou Cyruse zastřelí. Nastává chaos, ve kterém jsou nevinní členové gangu Warriors obviněni ze Cyrusovy vraždy. Dávají se na zběsilý útěk, jehož cílem má být Coney Island, území patřící Warriorům, na kterém by byli chráněni. Jenže gang Riffs vyhlásil Warriorům válku a k nim se přidávají další, a tak je cesta mladých gangsterů dlážděna rvačkami a krví...

Reklama