Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Horor

Recenze (21)

plakát

Waterloo po česku (2002) 

To je tak strašně zbytečnej film až mě svým způsobem fascinuje. Natočit něco tak takhle jalovýho a zoufale nevtipnýho, to je opravdu kumšt. Smekám a dávám za pět! ,,To je lepší přefiknout čerstvě vykoupanýho dědečka.”.

plakát

Neslušnost (1992) (TV film) 

Zapomenutý jalový thriller, jehož cover by mohl napovídat, že se ve filmu dočkáte i nějakých těch nahotinek. To se ale nestane a film tak splňuje pouhý nic nenabízející podmaz pro čumění do blba.

plakát

Creed II (2018) 

Chtě nechtě, nemohl jsem se ubránit nekonečnýmu srovnávání se čtvrtým Rockym. Creed II jede víceméně podle stejné šablony, ale chybí mu drive, pořádný emoce, epesní soundtrack a vlastně všechno, co v Rockym IV fungovalo skvěle dohromady. Do role mladýho Draga se sice podařilo najít pořádně velký hovado, ale ničím zapamatovatelný a pokud jeho postava měla působit záporně, nějak to na mě neplatilo. Boxer z drsnýho prostředí, kterej se snaží pod taktovkou svýho fotříka očistit jeho jméno.. nemělo by ho to spíš šlechtit? :D Ačkoliv mi těch 130 minut celkem příjemně uteklo a bylo zážitkem sledovat Stallona a Lundgrena, stojím si za tím, že byl potenciál vytřískat z námětu mnohem víc. Nezmůžu se bohužel na víc než tři hvězdy. P.S. štěk Brigitte Nielsen potěšil.

plakát

Bojiště Země: Sága roku 3000 (2000) odpad!

Jestli máte pocit, že jste za poslední dobu viděli moc dobrých filmů a hledáte nějakej bizarní snímek, jehož děj nedává smysl, zpracování je k pláči a zároveň se u něj neukoušete nudou, pak je Bojiště Země skvělou volbou!

plakát

Lucifer Rising (1972) 

Ocenit by se dala jenom hudba. Všechno ostatní je na mě asi příliš umělecké.. nebo možná příliš kreténské :-)

plakát

Pohřben zaživa (2010) 

Vyvražďovačky, příšery, duchařiny, atd. - nic z toho pro mě nikdy nebyl takovej horor jako představa pohřbení zaživa. Už scéna v Kill Bill 2 mě solidně vzala a byl jsem zvědavej, jak se filmaři poperou s celovečerákem, odehrávajícím se celou dobu v rakvi. Dostal jsem přesně to, co jsem dostat chtěl - hodinu a půl napínavýho tísnivýho hnusu, při kterým jsem se doslova modlil, ať vše dobře dopadne. K dokonalosti ale přece jen něco chybí, ač nevím, co to je. Dávám za 4, ale tuto tematiku budu od teď určitě aktivněji vyhledávat.

plakát

Lunar Cop (1994) 

V jedenácti letech mě to bavilo. Hvězdička z nostalgie.

plakát

Mandragora (1997) 

I přes mizerné herecké výkony velmi působivý český snímek, po jehož shlédnutí budete pravděpodobně stejně deprimovaní, jako jsem byl já.. obzvlášť proto, že takové věci se prostě opravdu dějí..