Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (25)

plakát

Avengers (2012) 

Vyprázdněné, ale efektní. IM to tolik nesype, ale furt to stačí. Banner se drží, ale i tak vybouchne. Thor kladivko zvedne nebo nezvedne. CA výraznější než v Captain America. Hawkeye mi nesedí. BW si mohla ten ruskej akcent podržet trošku dýl než na jednu scénu, kór když se menuje Nataša. Padouch+jezdci apokalypsy :-D "Das ist wenig. - To je málo."

plakát

Stud (2011) 

Odvrácená tvář Barneyho Stinsona...

plakát

Rumový deník (2011) 

Od knihy se film dost odchýlil, takže nejde o nějakou přesnou adaptaci... Třeba Kemp je ve filmu daleko uvědomělejší a zapálenější než Paul Thompsonův. Plusem je, že se daří držet běh děje poměrně svižně až k závěru, který ale působí spíš utle, než ukončeně. Různá vtipná moudra u mě posílají tenle film o kousek víš, než kam patří. Navíc se na to pěkně kouká.

plakát

Zakázaná zóna (2010) 

Všechno mi to přišlo celkem neuvěřitelně uvěřitelné. Jinak po celou dobu nenápadný a nevtíravý film. A se závěrem člověka polije pocit, že jako jo, že takhle to měli tvůrci ukončit a seknout. Každopádně na scifko milé.

plakát

Hranice ovládání (2009) 

nebudu nic zastírat, nepochopil sem HO... chvílema sem se nudil a všechno ze mě spadlo až při závěrečné scéně

plakát

Dveře v podlaze (2004) 

Irvinga mám rád. Zfilmovaný Garp mě nějak záchvatně nevzal a tak jsem opatrně koukal na Dveře v podlaze. Jsa si vědom toho, že si nejspíš zkazím dojem z doposud nepřečtené knihy (Rok vdovou). Přesto je můj výsledný pocit z filmu jak díky Bridgessovi tak i Basingerové hodně pozitivní a po delší době se vracím k hodnocení *****. Na předlohu se samozřejmě těším, i když bude do velké míry pokroucená tímhle filmem. Tak třeba těch pět asterisků vydrží i potom.

plakát

Svět podle Garpa (1982) 

Viděno po přečtení předlohy, film má oproti knize strašně málo času, proto taky vyznívá ve výsledku tak plytce i přes opravdu dlouhou stopáž a skvělé herce.

plakát

Pařba ve Vegas (2009) 

Velice rychle tomu filmu došel dech, od určitého momentu jaksi začíná sršit nudou, ale honící si mimino mě poslalo do kolen... Plus přidám opět cudnou Heather Grahamovou :-)

plakát

Hoří, má panenko (1967) 

Naprosto dechberoucí studie malého českého člověka. Zase jednou skvělý Šebánek i ostatní neherci. Navíc mám rád filmy, kde na konci nevíte, jestli se smát nebo brečet... "Lidi nejsou hloupí." "Nepodceňovat, pánové, nepodceňovat!"

plakát

King Kong (2005) 

Zklamání se přímo nedostavilo, protože míra očekávání nebyla nijak vysoká. Bitka Kong vs. Tyranosauří trojka ve stylu á la Bud Spencer byla velice vtipná. Nechápu. Pokud P. Jackson zamýšlel film v takovémto stylu, zdá se mi jeho stopáž přehnaná. "...takovýhle stopy tu mohl zanechat jedině ............ sněžnej muž." :-D