Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (605)

plakát

Hotel Transylvánie 2 (2015) 

Infantilní a předvídatelné, totálně kadící na své horové předlohy.. ale, mimořádně zábavné. Mě to bavilo... I když je určitě stále co vylepšovat. :)

plakát

Kurýr: Restart (2015) 

JESTLI MÁTE RÁDI SPOMALOVAČKY, TAK TENHLE FILM SI FAKT UŽIJETE! Horší už jsou snad jen ty nesmyslné FLASBACKY! Kam čert nemůže nastrčí ženskou... No tak proč neudělat podle toho celí film? Shrnu to asi takhle, protože koukám že to tu samí znalec.... RESTART Kurýra nesahá novému HITMAN47 ani po podrážky bot! Velmi průměrný film, velmi špatný scénář.... otřesný Casting. docela dobré po trikové stránce... některé akce prakticky i neproveditelné. Třeba scéna z terminálem, tam ten dopad ani není, protože se tam to auto LOGICKY NEVEŠLO. Kromě toho Skrein byla opravdu špatná volba... kdy prakticky po celou stopáž sledujete jeho naprdelkovanej face.... křivé a žluté zuby, navíc to jak se pořád kření a ta rtěnka? Jako omlouvám se, ale u filmu kde převládají pánské rtěnky nad těma dámskýma... to prostě nemůžu brát vážně. Navíc ten strašně klišovitý scénář ... který je tupější než plocha ůhlu. Ženský auta... celkem solidní bitky a velmy podprůměrný záporák který prakticky hraje tu vedlejší roli slepého z houslemi. Ale to je tak asi všechno. Jestli od toho čekáte snad něco víc, pusťte si raději kulervoucího invenčního AGENTA47. tohle nemělo smysl ani házet na papír.. Jestli tohle měl bejt Restart... tak to se netěším na další podprůměrné pokračování které bohužel vzniknou... Známe frantíky a jejich pokračování. Opravdu špatný vtip. Shrnu to asi takhle, protože koukám že to tu samí znalec.... RESTART Kurýra nesahá novému HITMAN47 ani po podrážky bot! Proč film vidět? Akční scény: 1) Drsný Úplněk, 2) švandovní Ranwey, 3) Ostrá párty na jachtě ... Závěrečná myšlenka? Jestli se úvod filmu odehrává v roce 1995 a pokračuje dál o 15 let později. Kolik je vlastně Frankovy let, když hlavnímu záporákovy je tak 30 už tehdy? Nehodil by se sem tedy spíš vážně Frenk?

plakát

Arthur (1981) 

Hodně hrozný film.... ale, ten výdělek! O_o

plakát

Baron Prášil (1961) 

Milé děti.... povím vám pohádku, ale neberte jí moc vážně.. protože to možná nebyla tak uplně pravda. Hmmm...

plakát

Dobrodružství Barona Prášila (1988) 

Tento film je vlastně Základní matrice Matrixu.... Je to pořád ještě sci-fi když se to vlastně odehrává celé v hlavě jednoho pomateného šílence? :)

plakát

Kiseidžú: Part 2 (2015) 

Prvně musím dodat že dle mého je ten název "poslední parazit naprosto scestný blábol. Už jen z toho faktu že izumiho druhé já mluví v tom duchu vzájemné symbiózy tedy nejen svojí. Takže ten super pomalej kripl... co ještě kriplovsky blbě skončí, rozhodně NEBYL finální parazit! Víc by se podle mně hodil víc název ODHALENÍ nebo tak. Za druhé Bohužel musím jednoznačně říci že jsem ze závěrečného vyvrcholení upřímně dost zklamán. Už jen z toho důvodu že jsem se na tok těšil. (SAKRA JÁ JSEM FAKT NASRANEJ!)Protože z jakou gradací končí první půlka.. Druhá půlka je naprosto ale, naprosto utahaně sere až k úplně nejračkouidnímu Růženkovému konci který jsem vážně nečekal. Všichni se začnou chovat naprosto iracionálně, GORE je pomálu jako parazitů! Lidi stojí jen tak ve frontě na zabijačku... a souboje a mutace naprosto nestojí za řeč. Napříkat od královny jsem čekal nejvíc... než že se prostě nechá... Jako že materiálu bylo vcelku dost. Hrdina který se probudí a začne lovit sobě podobné. Královna která se polidštila víc než chtěla.. atd. Materiálu bylo opravdu dost. Bohužel, stejně jako je východní kultura tak překvapivá, ten důraz na lidskou stránku a hodnoty je v tomto případě až destruktivně otravný! Takže na probuzení se jaksi úplně zapomnělo , též na nějaké souboje... Jen jeden kripl co okolo sebe máchá svýma packama a všichni před ním padají jak mouchy, fakt trapárna. Vzhledem k bleskové rychlosti těch parazitů z první části... tenhle típek je učiněnej šnek a přesto na něj Kitske nemá... Jako vizuál je naprosto originální a dechberoucí, ten finální šefík je naprosto vy-mazlený a děsivý... opravdový král parazitů. Bohužel jeho proměna má jen jediný debilní účel a ještě debilní vysvětlení jeho sklonu. Je alergickej na špínu, COŽE? O.o No prostě úlet ale totální úlet od původního badass kulervoucího part I. nakopnutí ... až do zaražený boty scénáristy do řitě diváka Part .II, kterému se očividně jak tak čtu.. ta PENETRACE ještě líbí! No fakt debilita vážně! Jako že neříkám že Východní kultůru nemám rád, ale tohle šlo prostě mimo mě! NAPROSTO MIMO mě! Fakt mě to naštvalo, jak se tohle vůbec mohlo dostat do červených čísel... lidi asi vážně už ztrácejí soudnost a hodnotí pod vlivem, protože jinak si to nedokážu vysvětlit! Na tohle jít do kina tak chci vrátit lístky jako vážně!

plakát

Enthiran (2010) 

Šílené Bollywoodské... originální! když si odmyslíte ty divné spěviny tanynyny.... ten film nemá chybu. A ta stopáž! XDDD

plakát

Koupil jsem upíří motocykl (1990) 

Masersky povedená krvavá řeznická záležitost... To démonické vypodobnění je fakt masakrozní... kam se hrabe nějaká ... Christine. Jako komedie to funguje taky docela dobře. asi si na první dojem řeknete upíří motocykl, co je to zase za ptákovinu, ale scénaristické a vizuální spracování je možná až na takové úrovni že vás to až děsivě ohromí... chudák Osmodeus, do čeho to duši dal. :D Nejlepší scény filmu... krmení, vymítání, česnekový ech, alergie na kříže" je to nabitý? Kořist... třeba to jak motorka jezdí po stěnách... pomocí hřebů které má v kolech, světlomet který vás neváhá i rafnout a extra tupé ocelové brčka... jedním slovem, šílené. Ale povedené a místy dosti brutální. :)

plakát

Christine (1983) 

Jediné dobré scény jsou ty deformační.... jinak je to takový divný scénáristický C blábol, z Bčkovímy triky a postavami... naprostá ztráta času a další z nejhůře zpracovaných filmových děl dle knižních předloh... krále hororu. To už raději, ten Upíří motocykl. :)