Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (51)

plakát

Bubák Bubby (1993) 

Film jako celek zajímavý. Scény s kočkama jsem musela přeskočit, protože to já nedávám. Po filmu jsem si šla přečíst, jak to s těma kočkama bylo. První kočku po skončení natáčení utratili, protože to tak pouličním kočkám v Austrálii dělají. Druhá kočka byla při natáčení pouze uspaná, poté si ji někdo nechal jako mazlíčka.

plakát

Dear David (2023) 

Ani nevím, co si o tom mám myslet. Atmosféru to asi mělo dobrou, ale jinak mi přišlo, že film neměl hlavu ani patu, logika vyšuměla ještě před začátkem filmu. Hvězdičku navíc za kočky u dveří.

plakát

Haunting of the Queen Mary (2023) 

Gore to mělo pěkný, ale jinak film neměl hlavu ani patu, bylo to moc dlouhé a nudné.

plakát

Mluv se mnou (2023) 

Začalo to perfektně a tak to i pokračovalo. Jak se ale film pomalu chýlil ke konci, začalo to být nepříjemně nedotažené a konec zklamal.

plakát

The Rental (2020) 

Tempo filmu je nekonzistentní. Strašně dlouho se nic neděje a pak se odnikud objeví náhodný týpek skoro ke konci. Atmosféra nehoustne, nepracuje se vůbec dobře s napětím.

plakát

Černé zrcadlo - Série 6 (2023) (série) 

Velké zklamání. Díky předchozím sériím jsem se těšila, ale bohužel "ušla" pouze první epizoda. U ostatních jsem se nudila a ani nezapadaly do konceptu Black Mirror, jako kdyby to bylo úplně jiný seriál.

plakát

Somebody (2022) (seriál) 

Díly zbytečně natahované. Každý mohl být tak o 20 minut kratší a nic by se nestalo. Nikdo neuvažoval racionálně, bylo to stupidní a doufám, že budou mít rozum a neudělají druhou sérii.

plakát

Jaula (2022) 

Když čtu komentáře primitivů, co očividně vůbec film nepochopili, tak je to vtipné. Ještě aby je to bavilo, když je to na pochopení komplikovanější. Film napínavý a dost krutý. Na začátku si člověk říká, co s holčičkou asi je špatně a nakonec je to asi horší než nějaké posednutí démonem, protože realita je mnohem strašidelnější...

plakát

Kabinet kuriozit Guillerma Del Tora (2022) (seriál) 

Očekávala jsem opravdu hodně, ale většina dílů hrozně zklamala. Díly byly moc dlouhé na to, že se tam vůbec nic nedělo a pak najednou nelogický střih k něčemu, co do toho, co jsme sledovali celou půl hodinu, vůbec nesedělo.