Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Romantický
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (14)

plakát

Děti Slunce (2016) (seriál) 

Pro mě seriál rozhodně nebyl zklamáním. Šla jsem do něj bez jakéhokoliv očekávání a skončila nadšená. Nedivím se, že získal takový světový ohlas. V první řadě chci pochválit hudbu. Opět mi přibylo pár písniček v mobilu. Scénář byl podle mě velmi dobrý, místy smutný, místy vtipný, přesně jak to mám ráda. Pobaví i rozbrečí. Herce asi komentovat nemusím. Jsem si jistá, že JoongKi nebudí pocit, že získává slávu jen hezkou tvářičkou. Podle mě ten kluk z Runningmana (co příšerně kreslí :D), si tu popularitu zaslouží. Stejně tak jako zbytek obsazení tohoto seriálu. Nikdo se tu nepředvedl jako herecké "kopyto". Jen konec 15. dílu mi přišel trochu céčkový, ale pokračování té scény na začátku 16. epizody to zachránilo a mojí nespokojenost zahnalo. A hrozně jsem byla ráda za prostředí, ve kterém se seriál odehrává. Seoul je sice nádherné město, ale každý seriál nemusí být z kancelářského nebo školního prostředí. Pro mě jasný plný počet *.

plakát

Neoreul gieokhae (2015) (seriál) 

Naprosto úžasný a napínavý seriál. Hlavní zápletka skvělá, a ani u jednotlivých případů se člověk nenudil. A jestli bych něco chtěla vážně pochválit, tak obsazení herců a jejich herecké výkony. Ani ne tak hlavní dvojice, ale hlavní padouch vážně hrál pohledem, a stejně tak, pro mě docela nová tvář, herec, který ztvárnil Mina. Těší mě, že jsem zapnula předávání cen na KBS a ještě před shlédnutím tohoto seriálu viděla, jak za něj přebírá (ne jen jednu) cenu. A teď po shlédnutí mohu říci, že opravdu zaslouženě. Doufám, že mladý nadaný Park Bo Gum bude od teď více obsazován, a že Choi Won Young ukázal, že na role tajemníků, je ho škoda. Ostatně své nadání už ukázal v Three days, ale s tímto se to nedá srovnávat.

plakát

Geunyeoneun yeppeossda (2015) (seriál) 

Ač jsem sourozence z Kill me, Heal me nepárovala, a nijak jsem po jejich spojení netoužila, tak mně seriál naprosto vyhovoval. Kdybych se chtěla dívat na krutou realitu, tak si nic pouštět ani nemusím, a stačí mi sledovat lidi na ulici. Pro mě byl tenhle seriál kouzelný právě těmi pohádkovými motivy, které mě uklidňovaly. A musím říct, že i když zrovna nejsem fanynka, tak Siwon tady byl skvělý i přes tu hroznou vizáž houmelessáka, a vážně mě jeho postava rozesmála téměř pokaždé, když se objevila. Hlavní dvojice mi ze začátku přišla jako trošku divná kombinace, ale pak když začal ten jejich sladký vztah, tak byli vážně k sežrání. Já nemám co vytknout, naprosto jsem si to užila. A moje vyzvánění se změnilo na Close to you od Carpenters, neboť jsem si díky tomuto seriálu tuhle písničku nehorázně oblíbila. Těm co se chtějí na chvíli zasnít seriál vřele doporučuji.

plakát

Hra na utrpení (2008) 

Když už se nebojím ani já.. tak je to fakt špatný.

plakát

Milenci v Praze (2005) (seriál) 

Možná bych byla při hodnocení milejší, kdybych to viděla s originálním dabingem. Seriál je podle mě sám o sobě slabý, ale v tom českém znění to byla už vážně katastrofa. Mrzí mě že se do vysílání tady u nás dostal tak špatný kus, protože to pravděpodobně pohřbilo naprostý zájem o korejskou seriálovou tvorbu. Na druhou stranu bych měla být ráda, protože kdyby byl tak otřesně nadabovaný nějaký můj oblíbený seriál, tak bych asi zuřila víc. Co se samotného seriálu týče, tak tohle jde spíš do telenovely. Děj je v celku kýčovitý a scénář taky nic moc. Od autorky raději sáhněte po Secret Garden nebo Gentleman´s Dignity. To jsou seriály, co stojí za to vidět.. tenhle je ztráta času.

plakát

Oneului yeonae (2015) 

Moc korejské filmy nemusím, ale tohle bylo příjemné. Pro oddechový večer perfektní. Je to typická romantická komedie, takže se to nedá považovat za hodnotný film, ale já nemůžu hodnotit špatně něco, u čeho jsem se docela nasmála. Mně se to rozhodně líbilo.

plakát

Producenti (2015) (seriál) 

Myslím, že nápad byl hodně dobrý. Zase něco trochu nového. Chtěli pobavit, ukázat trochu, jak funguje vytváření pořadu, nechyběla ani zápletka ve vztazích a podobně. Má to hodně stránek, ale myslím si, že ani jedna z nich není dotažená do konce. Kdyby se seriál zaměřoval na jednu věc nějak víc, myslím, že by to pak vyznělo líp. Takhle máte ze všeho jen trochu. Ale určitě jsem se několikrát dost dobře pobavila a líbilo se mi, že se tam často mihly známé tváře.

plakát

Yeppeun namja (2013) (seriál) 

Nechci, aby moje nízké hodnocení pomáhalo odrazovat lidi, ale když si vezmu ostatní korejské seriály, tak tohle patří k podprůměru. Ale i když je to hrozná kravina, tak je sledování v celku příjemné a uvolňující. Sem tam se i možná zasmějete a něco vám i přijde líto. Pro náročného diváka to ale není správná volba.

plakát

Naegen neomoo sarangseureowoon geunyeo (2014) (seriál) 

Nejvíce se mi líbil první díl, kde se aspoň něco dělo. Krystal vypadala, že dostala postavu s úžasným charakterem a Rainovi ten protiva docela slušel. Pak už je celý seriál nudný. Dvojice má tak bezduchý vztah, že si při každém pokusu o romantickou scénu připadáte nechutně. Přitom se snaží tvářit, že bez toho druhého umřou. Děj také není nijak zajímavý. L tady špatný nebyl, a pak jsem měla hodně ráda Alexovu postavu, ale to je vše.

plakát

Ai em Saem (2007) (seriál) 

I v té nehorší třídě jsou studenti, kteří jsou v něčem dobří a nakonec každý z nich dojde k nějakému cíli. V některých případech i k tomu nejméně očekávanému. Pokud se rádi díváte na pěkné Korejce, kteří charakterně usilují o srdce hlavní hrdinky, tak si tohle nepouštějte. Pokud jste student a máte strach, že neodmaturujete a nikdy z vás nic nebude, tak by na vás tento seriál mohl mít stejně povzbudivý účinek, jako na mě. I když to ze začátku vypadalo na katastrofu, teď když si to v hlavě promítám, jsem ráda, že jsem se do toho pustila.

Ovládací panel
1 bod