Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Nedotknutelní

Nedotknutelní (2011)

Velice příjemný film, který mě opravdu dostal. Na rozdíl od některých klišoidních amerických dramatů, která z člověka dojí slzy, tady jsem ten pocit umělosti a násilnosti neměl. Možná to bylo přirozeností francouzských herců, možná atmosférou francouzských filmů obecně, ale celý film mi tak krásně pohodově ubíhal... Brzy se na to mrknu znovu, abych zjistil, jestli filmu ublížil český dabing.

Nejistá sezóna

Nejistá sezóna (1987)

....aneb těžký život stvořitelů génia Járy Cimrmana. Bezmezně věřím, že přesně tak to bylo - celé to na mě působí naprosto upřímně, reálně, a přitom vtipně. Spousta úryvků z nejznámějších her DJC polaskala srdíčko;-) Kydal s Rybníkem prostě umí!;-)

Zátah: Vykoupení

Zátah: Vykoupení (2011)

Ano, děj je příliš jednoduchý až ubohý. Ano, výprava filmu určitě taky nepatřila k nejnákladnějším. Ano, občas se postavy chovají trochu nereálně a vydrží víc úderů než je zdrávo. Ale mě to strašně bavilo!!! Atmosféra jako v nějaké arénové PC hře, efektní fight-scény (kterých je ve filmu opravdu hodně) a hudba tento skvělý výplach mozku jen umocňovala... Ano, pustím si to ještě jednou...