Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (67)

plakát

Úkryt (2002) 

Filmu chybí napětí. Postavy se chovají tak logicky, jako by prodělaly lobotomii. Děj je předvídatelný a nezáživný, plný technických nesmyslů. Ale natočil to Fincher, tak všichni správný lidičky musí dát alespoň 4 hvězdičky, protože on je přece cool. Navíc tam máme mocinky hodného černouška, který je sice zloděj, ale zato má rád dětičky, a to se nám líbí, protože to je jako ze života. Jdu blejt. - 10 %.

plakát

Slunce, seno, jahody (1983) odpad!

Troška primitivismu. Troška trapnosti. Troška zabedněnosti. Troška hnusu. Troška humoru pro divný český lidičky. Díky moc, Zďendo!

plakát

Bouře v Seattlu (2012) (TV film) 

Bouře v Seattlu je neuvěřitelné dílo, které šokuje i otrlého milovníka špatných filmů. Ve scénáři se vyskytuje tolik neuvěřitelných nesmyslů, že by Zillerovi v klidu vystačily na tři filmy. Je k nevíře, kolik vědních i technických oborů lze v jediném filmu znásilnit a zavraždit. Scénáři zdatně sekundují šílené výkony účinkujících herců, mezi kterými je suverénně nejhorší Esai Morales. Režisér Jason Bourque balancuje až na samé hraně černého humoru, takže snímek není vhodný pro diváky, kteří se berou příliš vážně. - - - Nejhumornější katastrofický film roku - 90 %.

plakát

Nenapravitelní (1980) odpad!

Člověku se až nechce věřit, že podobné dílo vzniklo ve Francii osmdesátých let. Patrně nejhorší francouzská komedie, jakou jsem kdy viděl. Film se vám bude zdát tím více vtipný, čím blíže je vaše IQ k pásmu debility a je zcela nevhodný pro jedince s IQ vyšším než 80.

plakát

Partička (2011) (pořad) odpad!

Pořad Partička mi rozšířil obzory. Až do jeho zhlédnutí jsem byl přesvědčen, že nikde nemůže existovat větší dement, než jsou Suchoš a Geňa. A hle, jak hluboce jsem se mýlil! Daniel Dangl je s přehledem strčí oba dva do kapsy a může s klidem kandidovat na předsedu Klubu mdlého rozumu. Gratuluji!

plakát

Partička (2009) (pořad) odpad!

Úžasně "inteligentní" zábava pro masy! Vysoké hodnocení je vpravdě tristní, člověku je opravdu do pláče, když vidí, kolik vypatlanců žije všude kolem nás.

plakát

Král temné síly (2003) 

Příležitostný malíř pokojů Sean Crawley touží po bohatství. Ale velmi dobře chápe, že prací člověk rozhodně nezbohatne. Proto, když mu podnikatel Ray Mathews nabídne 13 tisíc dolarů za zabití účetního Gatleye, příliš dlouho neváhá. Nájemná vražda by mu mohla pomoci zlepšit jeho finanční situaci a nastartovat cestu ke spokojenějšímu životu. Druhý den přichází ke Gatleyovi domů, ale není si zcela jist, zda úkol zvládne. Naštěstí má Gatley na hlavě klobouk, který připadá Crawleymu zcela nemoderní. Zhnusen jeho nevalným vkusem již nemá nejmenší problém jej mlátit hlava nehlava. Umírajícímu ještě na hlavu shodí lednici, čímž definitivně zničí klobouk i hlavu oběti. Nastanou však komplikace, Mathews odmítá za vraždu zaplatit. Crawley se jde do ZOO poradit s mravenci a plánuje tvrdou odplatu. Podaří se mu přechytračit Mathewse a stát se králem mravenců?... - - - Film z počátků tvorby společnosti Asylum. Překvapivě poměrně zdařilý nízkorozpočtový thriller. - - - Slušných 70 %.

plakát

Trosečníci (2002) odpad!

Nejen, že ta pizda už roky przní lidem hudební vkus. Ona musí prznit i film. Škoda, promarnila svojí životní šanci na ten nejlepší čin svého zbytečného života, mohla se při natáčení utopit a byl by klid.

plakát

Buřtcajk (2012) (pořad) odpad!

Tak takhle vypadá pád až na dno. Zdeněk Izer býval dříve občas i celkem vtipný, ale tento pořad je neskutečně primitivní záležitost. I když je pravda, že by s tímto pořadem plným fekál humoru mohl slavit úspěch, neboť to je přesně to, co má průměrný český divák odkojený Novou tak rád. - Odpad.

plakát

Obchoďák smrti (1986) 

Několik mladých lidí je okolnostmi donuceno zůstat po zavírací době v obchodním centru. Jsou totiž tak strašně moc nadržení, že sotva chodí a nebyli by schopni se přesunout někam jinam. Jejich pohlavními hormony totálně vymyté mozky si usmyslí, že musí jít okamžitě do místního obchodu s nábytkem, protože ten je nejvhodnějším místem pro uspořádání šoustací párty. Jen rychlé první číslo je může zase postavit na nohy. Netuší však, že partu líných budižkničemů, co si říkají černí šerifové, nahradila robotická vozítka, kterým vlivem přepětí v síti totálně hráblo. Místo druhého a třetího čísla tak začíná souboj na život a na smrt... - - - Raný film Jima Wynorskiho, který rozhodně nedosahuje kvalit některých jeho pozdějších snímků. Místy dost nudí. - 40 %.