Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (446)

plakát

Fargo - The Tragedy of the Commons (2023) (epizoda) 

Po první epizodě jsem nadšený,ptotože to má velice dobrý rozjezd.Mám rád první tři série,ale ta čtvrtá byla obrovské zklamání,proto jsem za tohle rád,ale uvidíme jak se vyvinou další epizody.

plakát

Divoké ulice (1984) 

Ano je to sice béčko z 80.let jak vyšité,ale jedno z nejlepších.Tohle se totiž jen tak nevidí.

plakát

Payback: Straight Up (2006) 

Odplatu jsem viděl už dříve a o tomhle skvostu jsem neměl vůbec tušení.Samozřejmě když jsem to zjistil,tak byla jasná volba si nejdříve znovu pustit Odplatu,protože už to byl nějaký čas,co jsem to viděl naposledy.Hned po filmu byl čas na tuto verzi a tahle verze se mi líbila mnohem víc.Je to úplně jiný film.Ono na začátku je menší změna a v průběhu je jen pár změn,ale ne nijak podstatných.Ta hlavní změna totiž vypukne v blížícím se zavěru,který je perfektní.A samotný závěr....to je lahoda.Takže absolutní spokojenost.Chápu když se někomu líbí druhá verze,protože je také moc dobrá a někdo určitě upřednostní jiný konec.A jinak Mel Gibson vynikající výkon.

plakát

Vzpomínky na lásku (2004) 

Absolutně zasloužený plný počet hodnocení.Tohle mě rozsekalo na miliony malých kousků.

plakát

Old Boy (2003) 

Brilantní film.Ani nemám slov,zkrátka mě to dostalo.Celou dobu jsem čekal,že to půjde trošku jiným směrem a ono ho....,bylo to jenom horší a horší a všechno směřovalo ještě k horšímu závěru,který jsem fakt nečekal.Takže spokojený s tím,jak to skončilo jsem nebyl,protože jsem si přál něco jiného,ale filmu si cením naplno.Úžasný a vskutku zajímavý a nevšední zážitek.

plakát

Pink Floyd - High Hopes (1994) (hudební videoklip) 

Miluju celou jejich tvorbu,ale samozřejmě tento song patří k mým nejoblíbenějším.

plakát

Fargo - Východ/Západ (2020) (epizoda) 

Už od začátku čtvté řady Farga jsem dost skeptický.Zase úpně jiný příběh,ale bohužel nejslabší.Některé scény působí opravdu někdy nesmyslně.Stějně tak na tom jsou postavy,které dělají jednu blbost za druhou.Ale přesto to sleduji už z principu,že všechny 3 série se mi líbily,takže mi to prostě jinak nedá.Pouze tento díl se mi líbil na maximum,protože byl odlišný.Příběh se nám sice nijak moc neposunul,ale hodnotím za poctivou filmařinu,protože se to velice povedlo a především mě tahle odlišná epizoda zkrátka bavila.

plakát

Kostka (1997) 

Perfektní horor u kterého jsem seděl jako přikovaný.Postavy mi celkem sedly,i když sympatie tam velké nebyly.Jinak bych očekával daleko více informací a nějaké rozumné vysvětlení,protože mi v hlavě prolítla miliarda otázek,na které nemám jedinou odpověď,ale co se dá dělat.Možná,že je to tak lepší,film by pak neměl takový obrovský vliv na diváka,ale věřím,že někdo by ocenil více informací.Na ty následující díly se asi ani nepodívám,nechci si tenhle zážitek zkazit.

plakát

Police Story 3 (1992) 

To co tu předvedli,tak to bylo absolutně nejlepší ze všech dílů.Nevím,jestli to bylo změnou v režii,ale jsem z toho naprosto nadšený.Jackie Chan v nejlepší formě předvádí opět něco neskutečného.A ta jeho parťačka byla brutální,asi jsem se zamiloval. :) A jeho snoubenka,to už je klasika.Možná,že vtipu tu bylo méně než v jedničce a dvojce,ale na škodu to rozhodně nebylo.Super film.

plakát

Kluci nepláčou (1999) 

Pustil jsem si film s vědomím,že od něj absolutně nic nečekám...no možná něco přeci jen,ale určitě ne překrásnou,romantickou,dokonalou krásu,kterou jsem dostal.Drama,které si nebere žádné servítky.Každý divák si zcela určitě prožil své...Na konci filmu jsem se rozbrečel a zároveň usmíval,prožíval smutek a radost zároveň.Něco neskutečného,určitě pro mě jeden z nejlepších filmů všech dob. masterpiece