Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (446)

plakát

Letadla, vlaky, automobily (1987) 

Převelice příjemný,vtipný film,který mi sedl.Na můj oblíbený snídaňový klub od stejného režiséra to sice nemá,ale i tak je to skvělý.

plakát

Nabitá zbraň 1 (1993) 

Pobavil jsem se dost.Na nějaký příjemný večer jednou určitě zabaví,ale žádný vyjímečný kousek to rozhodně není.

plakát

Vrah zůstal po škole (2011) 

Film je doslova prošpikován všemi možnými narážkami a je plný různých odkazů a ano to jsem si užíval a jsem si jist,že při dalším shlédnutí by mi tento zvláštní horor ukázal,že mi toho stejně spoustu uniklo,protože to bylo zkrátka rychlý.Jenže jako celek to na mě zrovna dvakrát velký dojem neudělalo.Cestování v čase a další spousta nesmyslů nebyla nijak zvláštní laskomina pro mě teda.Takové divoké a určitě ne pro každého,ale třeba si to někdy zkusím vychutnat ještě jednou v lepším rozpoložení.

plakát

RoboCop 2 (1990) 

První díl RoboCopa mám už dlouho rád,tak jsem si řekl,že po takové dlouhé době zkusím i díl druhý.Nečekal jsem od toho zázraky,ale přeci jen jsem doufal,že to bude trošku důstojné pokračování a ono ne,vůbec ne.Co tam předváděli ty děti,už jen tím se mi to celé znechutilo,prostě do takového filmu mi to vůbec nepasovalo. A kromě RoboCopa i všechny ostatní postavy byly příšerné.Závěrečná bitka,také o ničem.Tak jenom z lásky k prvnímu dílu dávám dvě hvězdičky.

plakát

Old Boy (2003) 

Brilantní film.Ani nemám slov,zkrátka mě to dostalo.Celou dobu jsem čekal,že to půjde trošku jiným směrem a ono ho....,bylo to jenom horší a horší a všechno směřovalo ještě k horšímu závěru,který jsem fakt nečekal.Takže spokojený s tím,jak to skončilo jsem nebyl,protože jsem si přál něco jiného,ale filmu si cením naplno.Úžasný a vskutku zajímavý a nevšední zážitek.

plakát

Život (2017) 

Tenhle film se mi vůbec nelíbil.Něříkám,že je špatný,protože je kvalitně natočený,ale příběh ve vesmíru mě opravdu vůbec nezaujal.Postavy mi přišli absolutně bez emocí nebo jsem jim to prostě nedokázal uvěřit.Jsou daleko lepší filmy na podobné téma.Závěr ani nijak nepřekvapil,to se dalo čekat.Takže žádný zázrak toto.

plakát

Pink Floyd - High Hopes (1994) (hudební videoklip) 

Miluju celou jejich tvorbu,ale samozřejmě tento song patří k mým nejoblíbenějším.

plakát

Mizerové navždy (2020) 

Na jedničku ani dvojku to nemá.Ze zajímavého příběhu se stala úplná úchylárna,ale nejhorší to nebylo.Trošku jsem se bavil.

plakát

Fargo - Východ/Západ (2020) (epizoda) 

Už od začátku čtvté řady Farga jsem dost skeptický.Zase úpně jiný příběh,ale bohužel nejslabší.Některé scény působí opravdu někdy nesmyslně.Stějně tak na tom jsou postavy,které dělají jednu blbost za druhou.Ale přesto to sleduji už z principu,že všechny 3 série se mi líbily,takže mi to prostě jinak nedá.Pouze tento díl se mi líbil na maximum,protože byl odlišný.Příběh se nám sice nijak moc neposunul,ale hodnotím za poctivou filmařinu,protože se to velice povedlo a především mě tahle odlišná epizoda zkrátka bavila.

plakát

O Nosáčkovi (2008) (TV film) odpad!

Absurdní pohádka,nechutná,hnusná,odporná...až je člověku zle,že vůbec něco takového existuje.