Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Dokumentární

Recenze (263)

plakát

Zoo - Vůně hnoje (2022) (epizoda) odpad!

Ty vole, hlavní veterinářka co léčí zvířata tak, že se sama diagnostikujou a pak jí to jednoduše řeknou. A já myslel, že už je můj život obohacen o všechno! Já už nemám slušných slov, jak by tohle jinak pojmenoval. Možná jen větou: Přilož pušku k mé hlavě a obarvi stěny mým mozkem.

plakát

Zoo - Omluva (2022) (epizoda) odpad!

Po prvním díle jsem byl asi trochu rozněžnělý a pořád si nalhával, že nic horšího už nemůže přijít a teď to musí být minimálně stejně špatné nebo snad i o žirafí chlup lepší. Ještě nikdy jsem se takhle nezmýlil. To co v tomto díle předvedl celý štáb (scénářem počínaje a režií konče) je bezesporu to nejhorší, co jsem kdy v české seriálové tvorbě viděl! Normálně jsem se styděl! Totálně naivní a debilní situace, který by se nestaly ani ve vesmíru, kde antilopy loví lvy a Libor Kodad dostal Oscara. Teď už to snad nemůže být horší... že ne?

plakát

Zoo - Cesta do L.A. (2022) (epizoda) 

Vzhledem k jistým okolnostem jsem byl morálně donucen se na tento počin podívat. Očekávání se naplnila do posledního puntíku. Bylo to přesně tak špatné, jak jsem předpovídal. Totální herecké šílenství v čele s hlavní představitelkou Sidonií, v podání slečny Pecháčkové, která je od hereckého talentu vzdálena stejně jako Los Angeles od Dvora Králové. Ten kdo dělal casting by si zasloužil pár facek. Jediná hvězdička patří zvířecím hercům, které znám víceméně všechny osobně a kteří by své lidské kolegy strčily do kapsy s kopytem v nose!

plakát

Černé díry: Horizont poznání (2020) 

Kdyby to bylo podané v trochu jiné formě, jak to jen říci slušně, prostě ve formě pro "debily", asi by se mi to líbilo více. Takhle jsem jen počítal rovnice, které neumím spočítat a kochal se obrázky černé díry, které neumím docenit. Co je černá díra tak nějak vím, více jsem se toho ale nenaučil. I tak, slušná práce všech vědátorů, máte můj obdiv a podporu!

plakát

Kuku (2020) (studentský film) 

Super! Pro ty, kteří nadávají na hlas vypravěče, je nutné podotknout, že voicecover vznikl nezávisle na snímku a je to záznam z jedné přednášky. Tak že asi tak.. :)

plakát

Aaron Hernandez: V mysli vraha (2020) (seriál) 

Nevím, proč musí být každý krimi dokument o nějakém člověku tak zmatečný. Proč to není vše popořadě a musí se skákat mezi jednotlivými zločiny a časy v jimiž byly spáchány? Za celou 3 hod. stopáž jsme dokonce ani jednou neslyšeli Aaronovu výpověď, obhajobu apod. Mě to nebavilo.

plakát

David Attenborough: Život na naší planetě (2020) 

David je fascinující člověk. Velké díky za jeho celoživotní přínos naší planetě a za to, jakou je osobností. I když jsem viděl snad všechny jeho dokumenty, stále má co nabídnout a čím mě donutit zapřemýšlet. Byl jsem ohromen, dojat, rozhořčen, to vše jen díky tomu, že jsem si uvědomil, jaké je lidské pokolení likvidační. Snad se blýská na lepší časy a já jednou zemřu na daleko čistší a zdravější planetě Zemi. Davide, děkuji!

plakát

Proč? 13x proto - Série 4 (2020) (série) 

Naprosto špatná a zbytečná série! Všechny postavy na pěst, Clay obzvlášť, jen jedna jediná mě aspoň trochu baví. A oni mi ji nechají zemřít. No, co to do pr...?! Mělo to skončit druhou sérií, tímhle to akorát všechno pokazili.