Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Krimi
  • Komedie

Recenze (61)

plakát

Kate (2021) 

na akční jednohubku ,kterou by to mohlo být je film příliš roztahaný a ve výsledku nudný. a k tomu buď přidat na humoru a nebrat se tolik vážně, když nemám na slušného choreografa na souboje.

plakát

Teroristka (2019) 

nečekal jsem zázrak, ale komedii. první půlku filmu jsem ji ale rozhodně nedostal. spíš podivnou variaci na nespravedlivý systém terorizující obyčejné lidi a slouží jen jako dlouhé představení "důvodů" proč kdo co dělá. v druhé půlce ale film přestane být vážný , začnou absurdity a dějové veletoče a já se překvapivě smál až do konce. humor je to sice dost nízký, ale asi jsem přesně tohle potřebovat. a hlavně u toho nepřemýšlet

plakát

Drsný spasitel (2019) 

po přečtení knížky jsem se na film docela i těšil. fandovské ztvárnění mi vlstně nevadí, je přiznané a na nic víc si nehraje. trochu víc mi vadilo, že je děj vyprávěn na můj vkus dost zmatečně a nečíst předlohu asi netuším která bije. Ovšem vrcholem je neskuteně odfláknutý zvuk, či spíš mluva. co mi u tohoto děsu naskočilo byly staré videokazety s monodabingem. a to mi vadilo tak že jsem měl problém to dokoukat. možná jsem to i mohl udělat vzhledem k tomu že film končí v polovině knihy a rozuzlení vlastně chybí.

plakát

Hledá se Dory (2016) 

Pohodový rodinný film na ukrácení jednoho večera. Občas dojemné, většinou veselé a příjmně ubíhající. místy sice trochu přitažené za vlasy,ale to se dá u takového filmu čekat - ve výsledku to tedy ani neruší. Na první díl si ce nemá, ovšem dvojka je to důstojná. k případnému třetímu dílu bych ale byl skeptický

plakát

Barry Seal: Nebeský gauner (2017) 

celkem nudný film o malém grázlíkovi ,který si nahrabal na neschopných vládních organizacích. nemůžu si pomoct , ale cruisovi jsem to prostě nevěřil. a jestli je to podle "skutečncýh událostí" je valstně jedno.

plakát

Úsměvy smutných mužů (2018) 

poměrně věrná ukázka toho, jak to vypadá na odvykačce a co se při tom honí hlavou jednomu z účastníků. Do komedie to má daleko - sem tam úsměvný moment je spíš na odlehčení.Těžko říct že bych se u sledován bavil,ale rozhodně jsem neodcházel zklamán.

plakát

Black Panther (2018) 

Pokud se člověk na film dívá pouze jako na další akční film tak to je celkem našlápnutý kousek z marvelího světa.A celkem to funguje. Bohužel v dnešní hyperkorektní době je třeba do libovolného filmu nacpat ještě nějaké morální poselství a tady se nachází zásadní slabina filmu - prostě to ruší.Kdo se přes tohle dokáže přenést, nebude zklamán

plakát

Anihilace (2018) 

ničím zvláštní filmová jednohubka, která zaujme snad jen hezky barevnou stylizací.putování partičky depresivních dam do "cizího"světa nějak postrádá gradaci a střihy v čase tomu moc nepomáhají. na překlenutí prázdného večera ovšem stačí

plakát

Jumanji (1995) 

po návratu z kina z nové verze jsme na žádost dětí zhlédli (nekteří znovu) původní film. Překvapivě nebyl nikdo zklamán. Dospělí tím že na film se dá po tolika letech stále dívat, je napínavý a místy i celkem vtipný, děti porovnávaly s novou verzí a nevyšlo to tak špatně - triky horší, děj " v pohodě". a taky že to byl vlastně úplně jiný film.

plakát

Blade Runner 2049 (2017) 

Vizuálně úžasné byť obsahově poněkud slabší. atmosféra parádně rozvíjí svět představený v předchozím filmu a je mu slušným pokračovatelem. po dlouhé době jsem si film opravdu užil.