Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (5)

plakát

Joker (2019) 

Tři hvězdy za herecký výkon , zbytek totální zklamání. Nechápu 90% . Film bez nápadu a napínavých scén. Vše tak neskutečně předvídatelné a zdlouhavé. Za mě nuda. Další zbytečný film , kterých bych mohla postrádat.

plakát

Pařba v Bangkoku (2011) 

Pařba ve Vegas byla super, smála jsem se skoro celou dobu. Pokračování v Bangkoku mi přišlo už trapný napodobení, skoro stejný děj, vůbec mi to už nepřišlo vtipný. Strašně předvídatelný. Další důkaz toho, proč natočit jen jeden film a na pokračování se vykašlat.

plakát

V temném lese (2006) 

Pro mě průměr. Prostředí hezké, herecké obsazení v pořádku, občas až moc předvídatelný děj,ale to má většina hororů. Neurazí ani nějak příliš nenadchne.

plakát

Ententýky (2012) (seriál) 

Vzhledem k tomu, že se ve mě ještě žádný mateřský pud neprobudil a společnost dětí rozhodně nevyhledávám, říkala jsem si že by byla pěkná otrava trávit každou středu s tímto seriálem. O to víc jsem byla překvapená, že se mi seriál hned po shlédnutí první dílu zalíbil a chtěla jsem vidět další díly. Pro mne je to docela reálné a vtipně provedené. Rozhodně mne to zaujalo mnohem víc jak další nové seriály jako Obchoďák, Gympl nebo Základka. Ty nejsou vtipné,ale trapné. Ententýky mi přijdou jako dobrá oddechovka, která jednou za týden dokáže i příjemně pobavit.

plakát

Plivu na váš hrob (2010) 

Podle vašeho hodnocení a úvodního videa jsem byla z filmu nadšená, začátek totálně předvídatelný,ale pořád jsem doufala v kvalitní film. Bohužel jsem se nedočkala ničeho jiného než nechutenství. Trapný, nechutný, zbytečný a navíc některé scény totálně nedomyšlené. Hlavní hrdinka spadne do vody aniž by se vynořila nebo alespoň byla ve vodě vidět, po měsíci se vrací a chce se pomstít. Nikde nebyl záznam kde vzala nové oblečení, kterého dokonce musela mít víc (nejdříve má džíny, pak sukni), kde vezme všechny věci jako provazy a další "mučící nástroje k vykonání pomsty". Tímto filmem jsem znechucená a byl to totálně zbytečně ztrávený čas. Režisér musí mít hodně mindráků ze života nebo je to totální uchyl.