Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (21)

plakát

Napoleon (2023) 

2 hodiny z 2,5 Napoleon a Josefina - a pořád dokola to samé. Bitva u Slavkova podle Scotta proběhla v dolíku ve vesnici a Napoleon ji pozoroval z lesa a ne ze Žuráně. Kde bylo pověstné slavkovské slunce a franouzské šiky vystupující z mlhy na Pracké výšiny? Přes zamrzlý pracký Žatčasnký a Měnínský rybník neutíkali Rakušáci, ale Rusové a rozhodně se jich tam neutopilo tolik.....trapnější zobrazení bitvy u Slavkova jsem neviděl a o bitvě u Waterloo škoda mluvit - tam se jí podobalo snad jen pokus těch "pár" koní dobýt anglická karé. A Napoleon na koni uprostřed bitevní vřavy u Waterloo jak kosí protivníky :)) Triky a kulisy tak z 80tek. Samozřejmě si neodpustili obléct do fancouzské důstojnické uniformy černocha a dalšího obsadit do role jednoho z mladých anglických kadetů v závěru filmu na lodi s Napoleonem.  Skoky v ději a nedopovězené dějové linky už mě ani nepřekvapily.

plakát

Bone Cold (2022) odpad!

Celou dobu jsem si přál, aby ty žoldáky už někdo zabil. Prochází se po lese, ... Když sledují "cíle", tak u toho stojí nebo klečí, větve na stromečku, pod kterým je takovej "borec" schovanej, se pohybují, jak do nich strká,.... Úplní profíci :)) Triky jak z 80tek a samozřejmě hlavní hrdina žije s někým jiným než s běloškou - to už je v americkejch a nejenom v nich -  filmech  - povinný. Už mně tam chybělo (a to je v americkejch atd. už taky povinný), aby byl jeden z hlavních "hrdinů" 4procentní :))

plakát

Wolf Hound (2022) odpad!

Spojler: Že Spitfire s Huricanem (v německých byrvách) sundají 2 Mustangy a B17 bych ještě skousnul, ale když ten zachráněný pilot, pobíhal po lese jen v bílém tričku, takže ho musel vidět i slepý na kilometr a dokázel přitom zlikvidovat půl německého konvoje, to už jsem nedával. To je ale pořád jen začátek: sám zlikvidoval stráže na německé základně uprostřed letiště a zcela neomylně na ní (plně Němců) našel místnost s několika zajatci, které osvobodí, s několika ukořistěnými puškymi pak vystřílí celou základnu včetně několika obrněných vozidel (se ztrátou jediného ze zajatců). Následně nasedne do B25 a s ní přemanévruje Me109 a sestřelí ho a jen tak na závěr shodí bombu na ukořistěnou B17 letící s atomovou (?!) bombou na Londýn a to v okamžiku, kdy už otevírá pumovnici a v poslední vteříně tak zachrání vítězství ve 2ww. Rambo je proti němu naprostej břídil!

plakát

Moonfall (2022) odpad!

Proboha, co to bylo?! Už jsem myslel, že jsem viděl všechno - evidentně ne. Mám smůlu, že jsem vystudovanej fyzik, ale i tak beru podobný filmy jako pohádky pro dospělé a užívám si je, ale tohle...?!

plakát

Lov (2020) 

černej humor, dobře jsem se bavil ! a SPOJLER - zabít potenciální hlavní hrdiny hned na začátku - super nápad :)

plakát

Predátor: Evoluce (2018) 

Strašný:( Nejgeniálnější dítě planety je shodou okolností synem hlavního (mimochodem nezranitelnýho - po tolika pádech, výbuších, úderech predátora,....) hrdiny. Všichni se přemísťují asi teleportací, protože dokážou např. doběhnout i letící tryskový modul. Polovina filmu je vedena jako komedie, což ve filmech s predátorem nějak nejde zkousnout. Trapný!!! Arnolde vrať se!

plakát

The Open House (2018) odpad!

nelogický, nesmyslný, zbytečný...... pouštěl jsem si to dvojnásobnou rychlostí a i tak toho času lituju!

plakát

Vetřelec: Covenant (2017) 

Nejtrapnější díl ságy - loď porušuje všechny fyzikální zákony. Chování posádky na cizí planetě si přímo koleduje aby je něco sežralo - to nebyla vycvičená posádka, ale absolventi zvláštní školy. Proč má transportní loď tolik nesmyslných chodeb a s desítkami (stovkami) pancéřovaných dveří na každých několika metrech (u jedničky jsem to bral, ale tady už je to trapný opakování), Z jakých "potravin" narost vylíhnutý vetřelec do tak velkých rozměrů? (Koneckonců to bylo taky i v jedničce, ale tam jsem to skousnul - ta byla skvělá). Jakto, že ty tisíce mrtvol po tak dlouhé době nesmrděly a nehnily? Ty nekonečně dlouhý nudný scény, který rozmělňují spád děje - např. s tou flétnou,... Těžce si mě zklamal, Ridley!

plakát

Do posledního dechu (2016) 

už mně tam chybělo jen na konci zamávat americkou vlajkou a nějakej hrdinskej proslov, ale nejvíc mě dostaly ty trička s krátkýma rukávama a vyhrnutý košile