Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Horor

Recenze (5 573)

plakát

Až zařve lev (2022) 

Je to strasne utahany a uspavajici. Navic je to doprovazene casto na zabery "jedouci tramvaje, dalnice apod." coz mi tam nejak nepasuje a bylo by mi milejsi videt tam nejake historicke veci, mista, apod. Proste jako audiokniha by to mozna bylo lepsi. Jako film zbytecne. Plusem je pak nekolik novych informaci, ktere jsem nevedel a obcasny prostrih na nejakeho odbornika, ktery tam ma kratkou rec, ukazku nebo vysvetleni. Slabsi prumer.

plakát

Procesí k panence (1961) 

To je hodne crazy film a prekvapive je tam docela dost vtipnejch hlasek. Mozna nechtene. Ja se teda bavil.

plakát

My se vlka nebojíme (1988) (TV film) 

Eben strasnej. Ale jinak by se u toho mohl clovek velice dobre pobavit. Pokud by teda predtim pozil nejaky funny drogy.

plakát

Stačí stisknout (1989) (TV film) 

Ono by to asi mohlo byt zabavne ve sve blaznivosti. Ale proste nebylo. Skoda. Takova divna anekdota, zbytecne dlouha na tu pointu.

plakát

Povídka malostranská (1981) (TV film) 

Podivnej film odehravajici se na Male strane. Zivocisnejsi nez bych cekal, ale ne moc veselej. Nejlepsi byla SonaValentova, jak furt zkousela tu postel. A pak jeste souboj.

plakát

Vrabci z devátého poschodí (1981) (TV film) 

Takovej Bakalarskej styl, pribeh s ponaucenim navic doplneny o zpevy Jitky M. Ale je to barevne, odehrava se to jakoby v panelaku, takze dobra retro exkurze do stylu bydleni, oblekani, hracek atd. te doby.

plakát

Ostrov plný písniček (1977) (TV film) 

Strasnost, ve ktere zpiva kazdy tehdejsi umelec, ktery umel otevrit pusu. Vse na spatny playback. Ach jo.

plakát

Moje sestra je cvok (1976) (TV film) 

Zajimavosti je pouziti textu pisne Pismenkova laska V.Merty, zde s jinou melodii a v podani Jitky Molavcove. Docela dobra byla mala Zalska. Jinak poradne nevim o cem to melo byt. Takova etuda ze zivota dvou sester, nebo nevim...nudne.

plakát

Hvězda padá vzhůru (1974) 

Je jasne, ze pokyn znel jasne... aneb zacatkem sedmdesatek byl bozky Karel uz jasne propagovan a protezovan na vsech urovnich. Ja ho mam rad, takzer to beru s nadhledem. Ale tenhle film...no nevim, jestli mu to spis neublizilo. :))) To je fakt bizar, jen pro otrle divaky.