Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Horor

Recenze (5 551)

plakát

Lekár umierajúceho času (1983) (seriál) 

Jedine, co je mi lito, je to predabovani... A kdyz uz, tak mela byt i ceska verze. :)

plakát

Bůh masakru (2011) 

Divadelni predstaveni natocene jako film. Kdyby postavili pred jeviste kameru, vyslo by to na stejno. Cele se to odehrava v jednom pokoji. Je to uchazejici, ale Woody Allen to neni... ;)

plakát

Muž jménem Otto (2022) 

Prestoze kolem ctu, ze to pripomina Eastwooda nebo Nicolsona v podobnych rolich, me se to nezda. Tohle je proste takova predvidatelna americka omacka, ktera nikoho neurazi, nekoho mozna dojme, ale me predevsim nicim neprekvapila. Ne, ze by uplne nudila, Hanks je profik, ale znova bych na to asi nekoukal (na rozdil od Torina nebo Lepsi uz to nebude). Navic to otravna povinna korektnost.

plakát

Teď se nedívej (1973) 

Dobry film, ktery docela svizne utika, dobre herecke vykony, podivnost, prolinacky a strihy udrzuji divaka v pozornosti. Slavna sexualni neni zas tak divoka, jak by clovek cekal. Zaver filmu je jak z nejakeho gialla. ;)

plakát

Naprosto osvětleno (2005) 

Poznal jsem nektere "ukrajinske" silnice, po kterych jezdivam na kole... :) No tak to bylo natoceny, v Cechach a co... Film ale neni dost pitoreskni, aby byl komedii a dost vazny, aby byl dramatem. Videt urcite lze.

plakát

Cesta (1971) 

Kdo miluje Jenny, pro toho je tenhle film jako Svaty Gral...nadhera.

plakát

Stůj při mně (1986) 

Nic noveho ani zajimaveho jsem zde nevidel. Mozna, ze pro desetilete americany je to nejaky kult, pro me ne. Vsechno tak nejak vite dopredu. Co se bude rikat, co se bude dit, jak to skonci. Ja se nudil.

plakát

Svatba upírů (1993) 

Lehka romanticka, ironicka komedie s bohatou vypravou, krasnym prostredim, prekrasnou Ivetkou a Hrusinskym nejml., ktereho nemam rad a tim to mam cele zkazene. Kdyby byl misto nej nekdo jiny, lepsi, mohlo to byt fakt bezva... :)

plakát

Smoliarka (1964) (TV film) 

Legracni videt Labudu bez fousu a krasnou Bozidaru. Jinak je to slatanina plna divnejch pisni.

plakát

Tatínek (2004) 

Dokument o Sverakovi. Nic vic.