Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Komedie
  • Dobrodružný

Recenze (6)

plakát

1883 (2021) (seriál) 

No tak tohle mně lízlo. Emočně.  Pořád se mnou nebo ve mně(?) ten příběh rezonuje, a nutí mně znovu otevřít skoro zapomenuté knihy o osidlování divokého západu a indiánech, kterých má táta požehnaně.

plakát

Severní vody - Ďáblové země (2021) (epizoda) 

Colin Farrell jako herec zraje a myslím, že role Henryho Draxe nemohle být lépe načasovaná. Je právě v nejlepších letech a výborně zvládá zahrát špinavého, umaštěného vraha s tak magnetizujícím charismatem. Mám ho jako herce v oblibě a je fajn vidět, že svůj talent rozvíjí a posouvá se ve svém oboru dál.

plakát

Perníkový táta - Mrtvý náklad (2012) (epizoda) 

Jesse Plemons je talentovaný pán a jestli někdy napíše dobrý scénář, moje podezření, že je alternativní verzí Matta Damona už nic nevyvrátí :-)

plakát

Akta X - D.P.O. (1995) (epizoda) 

Super díl, není strašidelný ale úžasně stylový. Dobrý soundtrack :-)

plakát

Pod zemí (2014) 

Horory a lekačky moc nemusím ale tady se to dalo absolvovat aniž bych se bál v noci usnout :-) Líbila se mi tahle verze Dantova pekla.

plakát

Zákon gangu (2008) (seriál) 

Tohle je moje srdeční záležitost. Nebylo to vždy perfektní, našly by se slabší momenty ale celkově těch 7 sezón tvoří celistvý příběh. Nejsem motorkář, nikdy jsem neřídil mašinu, přesto se seriál o motocyklovém gangu stal jedním z mých nejoblíbenějších. Jeho kvality jsou především v příběhu, postavách, hudebním doprovodu... Prostě srdcovka.