Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Pohádka
  • Animovaný

Recenze (5)

plakát

With These Hands (2011) 

Tak z toho mi běhal mráz po zádech. Dost znepokojivá atmosféra podtržená hudbou a vhodnými zvukovými efekty. Pořád jsem čekala, co z toho vyleze a tohle mě opravdu překvapilo... Mattovi jsem to šílenství sežrala i s navijákem.

plakát

9 a 1/2 týdne (1986) 

Ve srovnání s knížkou je to jen hodně slabý odvar. Chápu, že se do filmu nedostanou všechny scény z předlohy a že se některé upraví, ale tady to vůbec nebylo ve prospěch příběhu. John je v knížce mnohem větší magor. A nejvíc mě naštval ten změněný závěr, protože to, jak to dopadne v knížce, je mnohem víc znepokojující.

plakát

30 Seconds to Mars: Closer to the Edge (2010) (hudební videoklip) 

To nadšení, které tady předvádí Jared Leto a euforie fanoušků dělá klip naprosto výjimečným. Stručně řečeno to lze shrnout názvem posledního alba kapely Love Lust Faith + Dreams, které vyšlo letos. Láska, chtíč a víra tu ze všech přímo srší, takže "Yes, this is a cult"

plakát

Upíří deníky (2009) (seriál) 

3 hvězdičky za dějovou linku a ta čtvrtá je za Josepha Morgana, který hraje Klause tak skvěle, že i když je to největší padouch, přistihnete se, že je vám ho líto, když se mu stane něco zlého. Fandíte mu a přejete mu tu zatracenou holku o kterou stojí... Ve čtvrté řadě si mě získal tolik, že jsem se dívala jen kvůli němu a nekonečný milostný trojúhelník hlavních postav mě vlastně vůbec nezajímal. A zdá se, že si Morgana oblíbilo tolik lidí, že si vysloužil svůj vlastní seriál (spin off Upířích deníků) The Originals.