Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Rodinný
  • Drama
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (8)

Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda

Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda (2003)

Dala jsem tomuto filmu 5 hvězd a chápu lidi, co dali odpad nebo jen pár hvězd. Tento film nemá žádnou hodnotu jako třeba Titanic nebo další filmové trháky a nedá se to s nimi vlastně ani srovnávat. Já dokážu ocenit kvalitní film, ale myslím si také, že film je i o tom, aby lidi bavil a mě tento film zatraceně bavil. Je to blbost, ale tím se mi to vlastně líbí. Nemám ráda takové ty trapné vtípky, kterých Blbý a ještě blbější..obsahuje mnoho, ale v tomto podání mi to nijak nevadí. Málo filmů si jdu pustit znovu a tento film, patří mezi tu výjimku. Člověk si snad i párkrát může dopřát i takovou blbost :D

Titanic

Titanic (1997)

Na to,že je to snad nejznámější přinejmenším jeden z nejznámějších a nejlepších filmů jsem ho celý zhlédla teprve nedávno.Je to úžasný,vzrušující,romantický,dojemný a napínavý film.Úžasná hudba,velmi populární herecké obsazení s neuvěřitelnými hereckými výkony.Titanic byl skvěle podán.Ten způsob vyprávění staré Rose se mi moc líbil.Opravdu jsem se do děje vžila a dokonce si i pobrečela.Nemohla jsem od obrazovky odejít,protože jsem prostě musela vědět,jak to skončí.Asi nejemočnější bylo jak Jack umřel a taky samé potápění Titaniku.Opravdu asi nejúžasnější film,který jsem kdy viděla a dovoluji si i říct,než byl kdy vytvořen.Divím se,že není v žebříčku jako první.

Podivuhodný případ Benjamina Buttona

Podivuhodný případ Benjamina Buttona (2008)

Úžasně natočený,netradiční film.Děj byl zajímavý.Celý film byl sice takový pochmurný a smutný,ale to k tomuto filmu prostě patřilo a ještě dodalo na dokonalosti.Prostě nádherný,romantický a hlavně dramatický film,kterému nemám co vytknout.Zase vznikl jeden netradiční a velmi kvalitní snímek.

Tohle je válka!

Tohle je válka! (2012)

Romantická Americká komedie,která pobaví a zaujme.Film se mi líbí už díky obsazení dobrých herců.Chrise Pina a Reese Witherspoon mám osobně moc ráda,takže tenhle film je pro mě jedničkou.Mohla by jsem se na něho dívat pořád dokola.Je to i netradiční romantická komedie,většinou filmy tohoto žánru probíhají stejně-Dva lidé se zamilují.Potom jim to něco překazí(většinou si ten druhý myslí,že ho jeho partner podvádí),ale potom se to vyřeší a ti dva jsou nakonec spolu.V ,,Tohle je válka." je to úplně jinak,místo 2 jsou v páru 3,Lauren(Reese Witherspoon) neví koho si má vybrat.Jistým způsobem miluje oba a oni o ni za jejími zády bojují.Vtip,který je ve filmu použitý je mi velmi sympatický a to je taky jeden z důvodů,proč se mi líbí.

Co žere Gilberta Grapea

Co žere Gilberta Grapea (1993)

Opravdu velmi povedený fim.Píšou tady sice,že je to romantické drama,ale já bych připsala i komedie,protože některým scénkám se nešlo nesmát.Leonardo DiCaprio měl skvělou roli,opravdu nebýt Erniho asi se mi tento film zas tak nelíbí.On celému filmu dodal šťávu..Byl to neuvěřitelně úžasný herecký výkon,nebála by jsem se říct,že jeho nelepší.Samozřejmě i Johnny Deep byl skvělý,ale DiCaprio prostě neměl chybu!!

Tvůj snoubenec, můj milenec

Tvůj snoubenec, můj milenec (2011)

Příjemná,romantická komedie,která jistým způsobem vypráví o skutečném životě.Plná výborných hereckých výkonů.Nečekala jsem,že by to mohlo být tak dobré.

Sněhurka a lovec

Sněhurka a lovec (2012)

Moc povedené podání Sněhurky.Nevěřila jsem,že by se mi něco takového mohlo líbit,ale překvapilo mě, bylo to mnohem lepší,než jsem vůbec čekala.Ve filmu je moc pěkná animace,kostýmy,hudba a skvělé herci a nadpřirozené bytosti.Celý film , když vymažu jen pár nedostatku opravdu úžasný.