Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Drama

Recenze (7)

plakát

Lovec krokodýlů (1996) (seriál) 

Byl to můj dětský hrdina. Když zemřel připadal jsem si jako bych přišel o někoho blízkého. tenhle seriál jsem úplně miloval a vždycky jsem se nemohl dočkat až budou dávat další díl. Opravdu škoda, že zemřel...

plakát

Řeka (2012) (seriál) 

Podle mě seriál nemusí být plný zvratů a nepotřebuje ani složitou zápletku. Ano je to neumělé a ano je to plné chyb. Přesto to ale není seriál, který by se měl hned házet na hromadu hnoje. Příběh je zajímavý a lidi, kteří mají rádi dokumentární seriály na způsob Steva Irwina by mohli být i potěšeni. Osobně si myslím, že to, že neukázali onoho "bubáka" je jen dobře. Jinak by se to tu hemžilo komentáři na způsob, vždyť to bylo spíš ubohé než děsivé. Takže zatím čekám na další díly a poté uvidím.

plakát

Thor (2011) 

Film mě zaujal spíš jako milovníka severské mytologie než komiksů a hrdinech. Abych se přiznal, tak jsem ani nevěděl, že nějaký Thor patří mezi Avengers. jinak film je povedený. Asgard je úžasný a král bohů Odin je ztvárněný bezvadně. Až na pár detailů, jako, že Loki není bratr Thora, ale podle severské mytologie právě Odina (a ještě nevlastní, protože Odin sám ho za bratra přijal). Celkově lehce nadprůměrné herecké výkony, skvělé zpracování světa severských bohů a obstojný příběh ale z filmu dělají záležitost, na kterou se dá koukat a nejenom jednou. Nedám sice rovných 100% ale bude se to hodně blížit. Shrnuto: Film, na který se pěkně dívá a člověk se nenudí.

plakát

Sanctum (2011) 

Chápu lidi, kteří film odsuzují. Většina z nich čekala víc než potápěčskou nemoc nebo pád do rozbouřené vody, ale film není horror je to film, který je realistický a zahrává si s psychikou hlavních postav. A v tom je jeho síla. Při představě, že jsem 700 metrů pod zemí ve tmě, vodě a někde tam plavou mrtvoly mrtvých druhů a voda stoupá, zásoby se zmenšují a světlo brzy zhasne, tak bych zešílel také. Nemůžeme od filmu čekat něco, co není. Je dobře natočený a ve 3D se jedná o opravdu úžasný zážitek. Pokud však holdujete titulům jako: Pád do tmy nebo Jeskyně, tak ruce pryč. Osobně ale dávám 100%

plakát

Zachraňte zvířátka (2007) 

Tohle, že je pohádka pro děti? Na film se koukal můj malý bratr u mě v pokoji a zprvu jsem mu nevěnoval žádnou pozornost a pracoval jsem u psacího stolu. Pak jsem ale uslyšel slova jako prsa a boky. A to několikrát během krátkého okamžiku. Nevěřícně jsem se podíval na televizi a začal pohádku sledovat. Sexystických narážek a lechtivého tématu je tam na pohádku až moc. Ženské postavy jako třeba samice černého pantera Panthy mají výbavu, že by se za ní nestyděli ani americké modelky. Vysvětlením je, že film je Argentinský a jižní amerika je takovýmhle harašením proslulá. Takže bych doporučil divákům 12+ Jinak povedeně ztvárněná postava boha. Jeho hlášky mě párkrát donutily i k úsměvu. Celkově film povedený, ale spíš než pohádku pro děti bych ho označil jako animovaný film pro teenagery.

plakát

TRON: Legacy 3D (2010) 

Jedním slovem: "dechberoucí" úžasný svět, dokonalé efekty, a to celé s nádechem počítačové hry špičkové kvality. Příběh také není špatný, i když by se hodně věcí dalo udělat ještě lépe. Film si pohrává s prvotřídními světelními efekty a můžu tedy s rukou na srdci prohlásit, že je to jeden z nejpovedenějších filmů za posledních pár let.

plakát

Invaze obřích pavouků (1975) odpad!

Filmy by se neměli hodnotit podle kvality efektů a obrazu, ale podle hereckých výkonů a dobrého příběhu. Tento film je však naprostý propadák ve všech těchto směrech. Během promítání jsem si uvědomil, jak jsou mé prsty zajímavé. Jediná chvíle, kdy jsem filmu věnoval trochu víc pozornosti byla, když se měl objevit ten "Velký, děsivý a zlý pavouk" Když jsem ho spatřil spadl jsem ze židle. Takový záchvat smíchu jsem dostal poprvé. Protože to, co mělo být obří pavouk spíš vypadalo jako podomácku vyrobená loutka ze špejliček obarvených načerno. A aby to celkový "děsivý" dojem ještě zvýšilo, tak oči byly rozkošné, blikající žárovičky. Možná kdyby se jednalo o film z 40 let tak bych možná uvažoval tak o 15%. Shrnuto: Pokud chcete usnout u televize, tak je tento film ideální.