Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (319)

plakát

Aquaman (2018) 

Slabota, digi matlanina, a navíc wonebí ekologický aktivista, vlastně ekodement s IQ hliníkové plechovky (nebo snad PET láhve ?!).

plakát

Těžko ho zabít (1990) 

Jdi do prdele a umři! Právo a spravedlnost jak má být.

plakát

Holmes a Watson (2018) 

Ferrell je prostě jinej a spoustě lidem nepřijde zábavný. Já ten jeho absurdní až bizároidní humor můžu. Semeno, blitky, chcanky... jako, proč ne. Tady však je to překombinovaný, hrozně nefunkční, nebaví vás ani stíhat všechny ty narážky, parodie na všelijaké možné i nemožné filmy, politické věci (no jo, Trumpík musí být, že) atd. Šlo to tak do půlky filmu, pak už jak kdyby nevěděli z které do které. A proč víc nevytěžili Ralfa, to je mi záhadou (třeba ani sám nechtěl, když viděl jaká je to blbost).

plakát

Rapl - Kebab Aleppo (2019) (epizoda) odpad!

I průměrně vzdělaný autobusák ví, s kým se Áda proti spojencům a samozřejmě židům pachtoval. Bohužel to však nikdo neřekl těm neomarxistickým kundám z naší slavné ČT. Takže, hakenkreuz na arabským bistru... to snad néé. A celá druhá série je jedno nepovedené amatérské hovno a nechutná salámovka.

plakát

Creed II (2018) odpad!

Apollo, to byl aspoň Černoch, frajer. Tenhle film je jen další zasraná óda na negerskou, pardon, negroidní rasu.

plakát

Speed Racer (2008) 

Barevná bli(n)kající prázdnota. Jako bonus exoftalmická čmuchna Sarandonová, která v reálu lozí podporovat teroristy.

plakát

Black Panther (2018) odpad!

Úžasná země Wakunda, kde jsou všechny věci udělané a vymyšlené jejími úžasnými obyvateli. A to úplně bez pomoci kolonizátotů. Je vidět, že Afrika je kolébkou nejen lidstva, ale i veškerého vědeckotechnického pokroku. Je to na tom kontinentu vidět i bez Wakundy, všude samý inženýr a doktor. A kolik objevů a patentů od nich pochází, kam My se hrabeme. Nemohu nevzpomenout na: Koperník byla žena! Špinavý humus k zblití.

plakát

Ten pravý, ta pravá? (2018) 

Éto spojler komplétny: Bla blá, bla, bla blá, blá bla, bla. Mrd, mrd. Bla blá, bla, bla blá, blá bla, bla. Cink, cink.

plakát

Solo: Star Wars Story (2018) odpad!

Degenerátská kundosága pokračuje a pěkně se u teho natřásá. Jsem si nikdy nemyslel, že se Star Wars vypičí do takové dysplastické ekonegrotýnejdžLGBTleftyskoromítů série. Dát tomu víc jak odpad, tak to si snad raději založím lícoknígu a ufiknu péro.

plakát

Mrakodrap (2018) 

Dwejn, ten kokot starý, dostal od Si Ťin-pchinga čokoládovou prdel, celou ji olízal a pak ji sežral.