Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Dexter

Dexter (2006)

Dlouho jsem se seriálu vyhýbala, ani nevím proč. A pak jsem ho jednou chytla na coolu a úplně mě dostal. Naštěstí běžel znovu od začátku a tak jsem mohla hltat a hltám stále.I když je pravda, že poslední série už upadají a není to ono. V prvních sériích jsem nemohla dospat, protože každý závěr byl napínavý až k prasknutí a teď už ten pocit nemám. Přesto si zaslouží plné hodnocení. Za Neotřelé nápady, skvělé herce, černý humor i napětí. Koho by napadlo, že kladným hlavním hrdinou se stane bezcitný sériový vrah?! A přesto to jde a funguje to skvěle, netrvá dlouho a začnete s ním sympatizovat a fandit mu. Což je geniální. Jedinné na co musím poukázat je, že Dexter by neměl mít city, ovšem občas se chová dost citlivě, ale možná by bez toho působil nesympaticky.

Misfits: Zmetci

Misfits: Zmetci (2009)

Seriál mě moc pobavil. Podobné téma není ničím novým. Parta lidí získá schopnosti. Ale narozdíl od jiných filmů a seriálu je zde rozhodně nevyužívají ke konání dobra a v podstatě ani zla. Je to jen parta mladých delikventů, kteří jen prostě dělají co se jim zachce a občas u toho někdo zemře. První série perfektní-propracovaná, napínavá, hlášky perfektní. Ovšem když se potom vymění hlavní postavy už to není ono. Hlavně postrádám Kelly , která prostě všechno rozsekla nějakou sprostou hláškou a buranskou mluvou.

Putování s dinosaury

Putování s dinosaury (1999)

Serial jsem sledovala uz pred lety a velmi me upoutal. Libi se mi, že ke každému druhu byl i příběh, dává to větší šťávu a je to mnohem poutavější. Navíc mě zaujalo jak je seriál skvěle zpracován vzhledem k tomu, že je to nějaký rok zpátky. Viděla jsem i jiné mnohem novější dokumenty a žádný nevypadal tak věrohodně a nedokázal tak připoutat.