Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Romantický
  • Animovaný

Recenze (7)

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Na horor dobrý, pokud se rádi bojíte tak první polovina filmu je vážně děsivá. Ta druhá už trochu pokulhává. Kdyby to mělo trochu více neamerický konec, bylo by to geniální.

plakát

Hunger Games (2012) 

Ne že bych byla zrovna fanda takových filmů, ale je to prostě film pro mladé. Ve své kategorii poměrně jediněčně zpracovaný, proto to naddimenzované hodnocení - při srovnání v ostatními žánrovými filmy si to zkrátka zaslouží.

plakát

Sněhurka a lovec (2012) 

No, asi se dalo očekávat, že si film nedokáže vybrat, jestli je to pohádka nebo hororové drama, ale kupodivu (hlavně díky Charlize) mě to v těchto pochmurných zimních dnech docela bavilo. Dokonce i Kristen Stewart mě celkem překvapila .)

plakát

30 minut po půlnoci (2012) 

Kdybych byla Američan, asi bych to vnímala jinak. Takhle je to pro mě jen patriotský americký snímek.

plakát

Gorila (2011) 

Nemám nic proti "punkovým" filmům, které porušují dramatickou, dějovou, vizuální nebo jakoukoliv jinou složku filmu. Dokonce si troufám říct, že právě takové, experimentálnější, filmy mám ráda. Ale tohle jsem prostě nezvládla (možná jak řekl náš profesor je to i založeno na tom, že ženské pohlaví tento snímek vnímá trochu jinak). Oukej, film měl nějaké poselství, které v punkové verzi podává divákovi - poselství není nijak hluboké, ale to, jakým způsobem je to podáváno herci, mi přijde naprosto neúnosné (vždyť se u toho sami smějou, nejde jim rozumět a podobně)... Film jsou dokoukala později doma, po dlouhé době něco, co mě donutilo odejít z kina - ale uznejme, že to je taky docela úctyhodný výkon.

plakát

Tambylles (2011) (studentský film) 

Nad hodnocením jsem dlouho uvažovala. Nemám moc ráda takové "pseudodokumenty." Ale asi mě to prostě bavilo. Možná i atmosférou v kině, vínem, milou společností a následnou diskuzí s M. Hogenauerem. Zkrátka to bylo příjemné.

plakát

Last Night (2010) 

Myslím, že nikdo, kdo si tenhle film pustí, od něj nemůže čekat něco příliš originálního. Takových filmů bylo a bude ... Pro mě ovšem plus za Evu Mendes a Sama a taky za sountrack :) No a taky to přineslo nějaké malé, morální zamyšlení...