Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Akční

Recenze (53)

plakát

Zlá krev (1986) (seriál) 

Naprosto mě zde uchvátil herecký výkon, který předvedl Jiří Vala a dá se říct že on toto pokračování v roli Nedobyla vytáhl ty hvězdičky. V mém případě. Proto jsem si říkala že když stejně pentalogii nedotočili celou ( a je velice krásná) mohli to klidně típnout dřív, po smrti postavy kterou Vala hrál mi přišli ty dva díli zbytečné. Ovšem celkově výpravě a hercům se nedá co vytknout zejména některým.

plakát

Mezi cizinci (2002) 

Opět jedna víc jak zajímavá mozaika mezilidských vzahů, (navíc skvělého hereckého obsazení), snímek nepostává na místě ani se nehrne do dramatičnosti, prostě pozvolna plyne a tak nejlépe poukazuje na život nás běžných pozemšťanů.To je pak požitek sledovat.

plakát

Osudový dotek (2004) 

Perfektní, originální film, ale možná jsem, to s tím bodováním přehnala:). Ovšem nechce se mi podhodnit dobrý nápad a dobrý tým, který věci jedině přispíval. V čem příběh možná pokulhává je to že během "přenosů"do minulosti, nedojde k nějaké opravdu závažné komplikaci, bez ohledu na to že režisér popřel trochu logiku na konci tím že zaměnil cestu a taky žádný problém.Ovšem s těmito trhlinkami tomu dávám plný počet, protože to bylo víc jak slušeně vybudované, sestínované víc než pouze uspokojivé.

plakát

Seznamte se, Joe Black (1998) 

Nádhera, která mě dostala njen pro výborný scenář,ale i protože že Pitt tadykraluje svou nepsatelnou neviností a přesto je příšerně nebetyčný, stejně jako malé dítě. A najednou je v něm tolik energie a paki znovu ten úžas, originalita příběhu z něj u mě udělala srdcovku, navíc pozorovat zrovna je dva - A.Hopkinse a B.Pitta - vedle sebe a bavit se tím nikdy se neokoukatelným britským humorm, který tam uměl prostoupit, je prostě rarita.

plakát

Klub rváčů (1999) 

Edwardu Nortnovi a Bradu Pittovi jsem tady uvěřila skoro všechno, prostě zvedni se a dělej něco jinak a jinde a jiným způsobem a nedívej se pořád kolem sebe. Dokud jednou nenarazíš:) a jen Bůh ví na co.

plakát

Co žere Gilberta Grapea (1993) 

To co tady předvedl Leonardo, no to je absolutně nehodnotitelné, to je pastva takový herecký výkon. Naprosto nenucené, jako by mu to šlo z duše a narodil se jen pro tuhle jedinou roli. Dojemný, naprosto dojemný film, který si nijak netváří, nedělá ze sebe víc než je, nepředstírá, prostě plyne s tím vším co má a tím je neocenitelný. A zapadne přesně tam kam má, a stane z něj srdeční záležitost.

plakát

Ed Wood (1994) 

To je snad nejlepší Film Tima Burtona, ve všech ohledech. Johny Depp je naprosto dokonalý, protože zahrát Eda dalo asi práci:) Scény, ať jsou jakkoliv přitažené, jsou prostě nádherné, ať jsou jakkoliv nádherné jsou jako třešinka na dortu. Celé to prostě tak nádherně praská ve šveh.

plakát

Ben Hur (1959) 

Přes velkolepost scén, dlouhých a skvostných je film velice sugestivní, zachoval si tvář románové předlohy a vytvořil si svou vlastní. Je to film jistý se si sám sebou a moc dobře ví proč.

plakát

Ospalá díra (1999) 

Neuvěřitelně křehké a potemnělé, prostě sladěné,aby si člověk mohl říct " to je Burton". Tradiční,krásně tradiční, propracované, mistrovská práce Johna Deppa, už jen ty jeho mdloby.

plakát

Šestý smysl (1999) 

Už jsem nic podobného nikdy potom neviděla. Nic podobně skvělého. Aby se závěr překaribroval do absolutní neotřesané vyjímečnosti, protože celý film se zdá být vše až podezřele klidné, až na pár dobností, které se přece dají vysvětlit i jinak.To že by mohl být Bruce Wilis duch, to přece ne, on přeci pomáhá tomu chlapci....