Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární

Oblíbené filmy (4)

Akira

Akira (1988)

Musím uznat, že příběh je trochu chaotický, hlavně pro člověka, který není zvyklý na podivný způsob Japonského odehrávání děje. Ale na jednu stranu se není čemu divit, vždyť byl film natočen podle šestice komiksových knih. Hlavně byl, ale vydán ještě před samotným dokončením komiksové řady, takže se průběh i konec v lecčem liší. Akira je plná osobitého japonského způsobu ztvárnění cyberpunku. Z mého pohledu jeden z nejlepších kousků v mé filmové sbírce.

Kung Fury

Kung Fury (2015)

Prohlašuju Kung Fury za nejlepší film z budoucnosti z osmdesátek. Někdo mohl čekat jen slepení výstřižků traileru za použtí kaše z rozvařené nudy, ale to se nestalo. Máme sice 'jen' půl hodinový snímek, ale i to bohatě stačí na břišní křeče.

Ajťáci: Přichází internet

Ajťáci: Přichází internet (2013)

Naprosto dokonalé zakončení njlepšího sitcomu všech dob!! Z nápadů, co se vyskytly v tomhle speciálu by se dala klidně natočit ještě jedna série, ale oni to všechno nahňácali do jednoho dílu a vzniklo dílo, během kterého jsem se ani na minutu nedokázal přestat smát. Hodnocení 5 hvězd by mělo být jen pro ty nejlepší a nejskvělejší kousky lidské kinematografie a IT Crowd The internet is coming aka IT Crowd The last byte mezi ně rozhodně patří.