Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (448)

plakát

Babička Gógó (2010) 

Leďas říkal že to je bezva biják ale mě to úplně super nepřišlo táhlo se to jako smrad a nic moc se tam nedělo příliš mnoho dlouhých nyvých pohledů. Ale aspoň vynechali teploušství.

plakát

Bernský zázrak (2003) odpad!

Tento pokus o film se vůbec nezabývá návratem německých vojáků ze sibiřských lágrů! Zabývá se pouze a jedině tou nejubožejší zábavou pro lidskou spodinu a tupou lůzu, fotbalem!

plakát

Bestie (1988) odpad!

Sladká Americká sračka pro vymaštěné blby. Kdyby bojovali roztočenými chlupatými varlaty ať už kozlími nebo vlastními, bylo by to záživnější!

plakát

Bez konce (2008) odpad!

To točili nějací úředníci finančního úřadu? Humornost tomu odpovídá. Jednoznačně nejhorší balkánský film. Táhne se jako smrad, vtip nikde, děj nikde. Fuj! Majku ti jebem!

plakát

Bezva polda (1999) odpad!

Fuj! Těšil jsem se na nějakou pěkně nekorektní zábavu především na úkor ohavných transek a dočkal jsem se odpuzující buzerantské agitky s poselstvím: "My jsme buzny, kdo je víc?"

plakát

Bílé peklo (2001) 

Juchuuu! Zase po dlouhé době nějaký film bez zahušťování čokolády. Konec krapet rozbředlý, jinak dobré.

plakát

Bílý tesák (1991) 

Trochu teploušské, ale díky 5 lahváčům jsem to nakonec dokoukal!

plakát

Bledý jezdec (1985) 

Řekněme 3,35. Je tam pár hluchých míst, jinak koukatelné, ale koule to zase nerve. Prostě takovej film k večernímu gauči, lahváči a žraní salámu z mastnýho papíru. Kdyby tam Clintoris nacpal nějakou bandu zhůvěřilých pederastů, kterým by se mohli celý film gebit obě strany toho zprofanovaného konfliktu, hned by to získalo nějakou novou dějovou linku.