Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (447)

plakát

Cizinka (2010) 

Kýbel Kekelů a další retardovaní čmoudi a čmoudoprcky by měli točit maximálně bakalářské povídky do 30 minut stopáže. Na cokoliv víc nemaj. Ze dvou hodin je hodina a půl jen tupé civění. Jako pro místní hipstýrky - duševní masturbanty asi dobrý, ale pro nás, bělochy s tříciferným IQ, nestravitelné.

plakát

Columbo - Dvojexpozice (1973) (epizoda) 

MUDr Klepl je odporný homosexuální slizák roztáčecí svá odulá a zasmrádlá varlata vysoko v nadhlavníku! Proto se na tento díl kouká trochu s žaludem na vodě.

plakát

Columbo - Etuda v černém (1972) (epizoda) 

Columbo má prostě vždycky koule! A to i tentokrát, ač si někteří stěžují na absolutní transparenci děje. Já osobně preferuji tento typ detektivek, kde divák dopředu zná pach pachatele, neb nepotřebuju masturbovat své duševní schopnosti a obtěžovat ostatní diváky již v páté minutě příběhu jalovými výkřiky že jsem již tu záhadu rozluštil.

plakát

Columbo - Její příležitost (1971) (epizoda) 

Columbo zcela standardně rve všechny koule v širém okolí! Co mě ovšem velmi překvapilo byl Hleslý Nielsen, který kupodivu neumí jenom bezduše poulit vulvy k potěšení prazdnohlavcu z krupanskych náleven, kde cinkání malých rumů přehluší jen hučení v klaccích provázející všechny projevy prezidenta Prasečí Hlavy s křenem a hořčicí!

plakát

Columbo - Labutí píseň (1974) (epizoda) 

Poručík rulezzzz! Tentokrát usvědčil samotného Johnyho z usmrcení ohavné perfidní rachomejtle, která veškerý jeho škvarek, který zamýšlel utratit s kurvama za chlast, rozházela za cihly na kostel! Columbovi to všechno secvaklo jedním cinknutím klíčů na letišti. Již nejednou mě při sledování toho umolousaného baloňáčku napadlo, zda takhle brilantní jsou i postupy pracovníků Kriminální služby PČR nebo zda se jim prostě podaří usvědčit ty, kteří opakovaně padají v koupelně. Ale obávám se, že mnohé naznačují jejich viditelné možnosti, např. psaní na klávesnici, kde se většina z nich se smrtí v očích blíží rychlosti 14 úderů za minutu. Přičtu-li k tomu fakt, že většina pochází z Ostravska a ještě před týdnem jejich hlavní starostí bylo onanovat u babičky na dvoře za králíkárnou, tak růžové bych to neviděl!

plakát

Columbo - Nebezpečná hra (1973) (epizoda) 

Columbo si drží vysokou laťku i v tomto díle. pozn.: Američané si drží svoji laťku naprostých ignorantů, kdy je Dudek označován za Rusáka a jeho kouč do telefonu skutečně mluví rusky, ale při úvodu partie visí naproti vlajce USA vlajka Albánie. ;)

plakát

Columbo - Past (1972) (epizoda) 

Poklidnější průběh mohl Columbo v závěrečné lanovkové scéně trochu opepřit brutálním pochcáním té nicky na zemi.