Po velmi dlouhé době jsem něčemu švihnul 5 hvězd! Tohle byla nekompromisní prdel po všech stránkách. Klobouk dolů, s tak jemnými nuancemi vykreslit takovou bandu dementů, to je fakt kumšt! Smál jsem se, až jsem měl strach o vlastní prádlo! A světe div se, ve filmu nebyl ani jeden čmoud, ani žádný hustilky!
O demenci a nelidskosti, která bují tak nedaleko od nás. Ti stejní Jogurti, kteří před sotva dvaceti lety zašívali sousedům upižlaná varlata do úst, mávají putovnicama a krouží po Schengenu. Tfuj!
Lipský zde bezpříkladně a bezskrupulózně ukazuje retardovaným teploušema ověnčeným režisérům, že film nemusí být naplněn zahušťováním čokolády a jízdami na prašivých kozách!
Seveřani po dlouhé době opět bodujou! Na chvíli zase odhodili natáčení filmů o buzerantech a Švédech s hubou černou jak spálenej špekáček a natočili film, u kterýho se člověk od začátku do konce baví a nemodlí se, kdy to skončí a nemusí se tahat za vocas!
Málokdo rve koule tak jako Cohen! Borat byl o dost hustší a lepší (stačí mi vzpomínka na bitku z hotelu, abych se dusil smíchy), ale tohle je taky slušná nakládačka!!
Bezva biják.
Okupace (TV seriál) (2015)
Překrásné vykreslení hnojného národa, který umí akorát blinčiky, okupovat a chlastat.
Tunel (2001)
Silný film! Další z řady důkazů toho, že odporná komoušská svoloč nemá na povrchu této krásné planety žádné místo!
Za humny je drak (1982)
Naprosto mega kulervoucí Jiří Císler!
Fauda (TV seriál) (2015)
Moc pěkná ukázka toho jaké odporné svoloči tam v té poušti jeden z nejhouževnatějších a nejschopnějších národů této planety musí čelit.
Cela 211 - Vězeňské peklo (2009)
Přímo na komoru! Syrová neteploušská podívaná na to jakej umí svět bejt zmrd, když má člověk kolem sebe dost zmrdů a má navíc trochu smůly.
Bohouš (TV film) (1968)
Kulervoucí!
Blikající světla (2000)
Země nikoho (2001)
Tajemství hradu v Karpatech (1981)
Columbo - Vražda podle knihy (S01E01) (epizoda) (1971)
Kulervoucí jako vždy!
Diktátor (2012)
Hrozně mě mrzí, ze jsem z Cohenovy tvorby jako první dílo viděl Borata, ten je totiž zcela nedostižný! Po několikerěm přídavném shlédnutí musím přiznat, že Diktátor šlape Boratovi celkem kurevsky na paty!
Moji přátelé II (1982)
špageťáci mívali co říct, dnes už točí jen reklamy na nudle...
Iron Sky (2012)
Správná zhovadilost! Finové jsou moje krevní skupina!
Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel (2013)
Hon (2012)
Čistě brutální, tísnivé, dokonalá hrůza..
Hodný, zlý a ošklivý (1966)
Kdyby tenhle film uměl sát pyj, vzal bych si ho za ženu.
Krvavá neděle (2002)
Brutální, syrové drama o britském imperiálním zmrdství.
O hloupé havířce (TV film) (1990)
Se divím, že havíř havířku neztřískal jak psa!
Ali G Indahouse - Film (2002)
Žralokonádo (TV film) (2013)
Asylum nezklamalo, opět to byl neskonalý výgeb záplavám moduritových paryb svištících vzduchem. Prostě zkurveně dobrej matroš!
Megažralok vs. obří chobotnice (2009)
Panebože, já jsem se málem pochcal smíchy hlavně když zralok žere letící letadlo a podobně!
Drákulův sluha (1985)
Tohle uměli vždycky špagetohltci na výbornou! Hovězí humor ve své nejčistší podobě!
Den Šakala (1973)
Tohle by urvalo koule i bandě ohavných teploušů nakažených nějakým hnusným virem!
Borat: Nakoukání do amerycké kultůry na obědnávku slavnoj kazašskoj národu (2006)
Neskutečný! Scéna z hotelu mně málem zadusila! Za mě 6 hvězdičky!
Americká krása (1999)
Velký film ze života. Téměř denně vzpomínám na větu: "Vrchol mého dne je, když ráno onanuju ve sprše. Pak už je všechno jen horší!"
Megažralok versus crocosaurus (2010)
Já se většinu filmu smál. To je tak krásně dementní. Kdo očekával intelektuální zážitek, je idiot!
Četník a mimozemšťané (1979)
Super biják! Super Filipovský! Klasická žabožroutská zhovadilost! Leďas obligátně usnul po 1/4 hodině!
71 (2014)
Bezva biják. Tyhle filmy mi vždycky připomenou jak bezvadně nás umí vychovávat a radit a pičovat, jak máme láskyplně přistupovat k našim menšinám, ten národ ohozený v teplákách, který ještě před 30 lety na každé policejní stanici v Ulsteru 5x denně trénoval waterboarding na každém hokynáři či instalatérovi jen proto, že na Bětčiny narozky nevyplazil z okna Union Jack.
Šarlatán (2020)
Trojan jako vždy dokonalý. Film velmi povedený, až na ten hipsterský konec. Přijde den, kdy budou životopisné filmy končit maturitou ústřední postavy.
Půlnoční běh (1988)
Proč už dneska nejde točit takové filmy, kde děj dává smysl, nehemží se to tam různou pederastní havětí a je tam nula nyvých pohledů?