Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (448)

plakát

Nepřátelé (2017) 

Obstojné vydělávání kruponu nezakrývá bohužel dostatečně poněkud tupoučký děj a Balíkovo herectví na úrovni balíku slámy.

plakát

Neznámý voják (2017) 

Přes obavy se stopáže jsem se nenudil a moji radost kalilo jen vědomí, že už nezvrátím rozhodnutí hlavního štábu US Army z jara 1945 zatrhnout generálu G.S. Pattonovi jeho bezvadný plán hnát bolševiky až na Sibiř. Myslím, že tihle chlapci, kterým takhle hnusná tupá svoloč po více než půl tisíciletí různě otravovala život, by byli první, kteří by se připojili.

plakát

Odnikud (2017) 

Až na tu čmoudskou agitku na to šlo koukat.

plakát

Skleněný zámek (2017) 

White trash compilation by byl lepší název. Proč takové filmy vznikají?

plakát

Smrtihlav (2017) 

Celej film jsem citil potrebu si vyhonit na sedacku vedle sebe a ted vim, ze jsem to mel udelat! Pojidaci zab a musli jsou jiz totalne zdegenerovani a nedokazou natocil nic vic nez par spaget na vidlicku! Vybrat pro roli Heydricha nejakeho teplouse, ktery vypada jak Jugoslavec s rozstepem patra odbarveny na Dolpha Lundgrena, je proveditelne pouze v podani techto tupych vychlastancu. Film nema hlavu a patu a za zaverecne plovouci fotky minimalne dozivoti na Dabelskych ostrovech!

plakát

Sněhulák (2017) 

Podivná burleska pro postižené pederasty.

plakát

Úkryt v zoo (2017) 

Film jako celek dobrej, dobrej dost, trochu mně jen srala ta Kaštanová Džesyka. Především si u mně tvůrci šplhli faktem, že se ve filmu nezjevil ani jeden pederast, teplajzník či zahušťovač čokolády!