Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Krimi

Recenze (1 022)

plakát

Neuvěřitelné příběhy - Prokletý let (1985) (epizoda) 

První díl, kde jsou opravdové hvězdy - Costner a Sutherland. Má to být na dva díly, nevím, proč tedy šestý díl je už nějaký Jasnovidec...

plakát

Neuvěřitelné příběhy - Série 1 (1985) (série) 

Miluju! Je to laciné, je to béčkové. Triky tehdy byly v plenách, ale tak to má přesně být, a proto jsou filmy těch let tak charakteristické samy za sebe. Nostalgie všeho  - použité hudby, herců, módy, dabingu... Tohle nelze srovnávat s kvalitou podobného počinu dnešní doby. Absolutně  ne, nebyl by to rovný boj. Tahle práce se tak bude líbit zejména pamětníkům pro onu dobu. Mládež to neocení, protože se v tom nevidí, nezavzpomíná, jak na to kdysi koukal, v době kdy zažíval to a ono nebo dospíval a tento "seriál" mu to právě vybavuje.

plakát

Vřískot (2022) 

Z tohohle filmu už jsem vyrostla. V 96 to byl mazec, ale dnes je to pro mne absolutní  brak, který se každým dílem akorát opakuje. Chápu, že pro nactileté je to fajn, ale já už vyhledávám něco kvalitnějšího. Tohle je totální brak. Všichni padají jak hrušky, přitom  se vrahovi v tomhle kostýmu s maskou musí blbě orientovat. Absolutně směšné mi přijde, že  se vraždí na zahradě, kde zrovna někdo přijíždí nebo paří. Už ten úvod, milionkrát obehraná klasika, mne obtěžuje. Stačilo! Jedna hvězda pouze z nostalgie, dělané na půl se stále  žhavým Skeetem Ulrichem!

plakát

1883 - Spěchající mraky (2022) (epizoda) 

Ta holka je tak inspirativní! Ten tvrdý život "zabij nebo budeš  zabit" a spánek  na zemi bychom potřebovali zažít  všichni. Člověk  potřebuje znát  skutečné boly a priority.