Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (192)

plakát

Nezdolná Kimmy Schmidt - Kimmy je venku! (2015) (epizoda) 

Ještě se mi snad nestalo, že by mě první díl nějakého všeobecně hodně chváleného seriálu sral tolik, že jsem vůbec neměl chuť tomu dát další šanci.

plakát

Kevin James: Never Don't Give Up (2018) (pořad) 

Po dlouhé době jsem viděl stand up bez sprostých slov a urážení ostatních lidí… a hodně jsem se bavil. Jako herce Jamese nemusím, ale na pódiu ty své taťkovské problémy umí dobře podat. PS: Kdo si všiml chyby v názvu, je to tak schválně. James to vysvětlí.

plakát

Ricky Gervais: Humanity (2018) (pořad) 

Ricky zase vtipkuje o mrtvých dětech, o tom, jak je hrozně bohatý, a samozřejmě o svých povislých koulích. Bavil jsem se jako vždy, ale už mě trochu štve s tím vysvětlováním a obhajováním, o čem vtipy vlastně jsou.

plakát

Everything Sucks! (2018) (seriál) 

Jako byste smíchali Freaks and Geeks, The Breakfast Club a Stranger Things bez hororových prvků, ale nefunguje to zdaleka tak dobře. Místo humoru převažuje hlavně depka z toho, že ne všechno, co a koho chcete, dostanete. Řeší se velká témata jako single rodičovství, přátelství a dětská (homo)sexualita. Sedlo si to u mě až tak u osmého dílu, ale na více než tři hvězdy tomu nepomohli ani mí oblíbení Oasis. Vadil mi casting. Kate vůbec neumí hrát, její otec a ten kudrnáč zase moc přehrávali. Celkově jsem necítil tu správnou chemii jako ve Stranger Things, Freaks and Geeks nebo třeba hororu To, kde také měli být dětští loseři. Pokud ale Netflix udělá druhou sezónu, dám tomu ještě šanci.

plakát

Král polky (2017) 

Příběh Poláka, který přijel do Ameriky zblbnout důchodce polkou, ojebat je o životní úspory v Ponziho schému a podplatit porotu, aby se jeho žena stal Miss, by byl fajn, kdyby z toho Sorkin udělal ukecané drama. Tady ale nebyly žádné vyhrocené scény, jen přehrávající herci, nijak zajímavě vysvětlené finanční triky.a fakt spousta polky. Jack Black se navíc pokoušel o polský přízvuk, což bylo dost peklo. Bohužel ten film nebyl tak blbý, abych se u něj škodolibě bavil. Jediný zajímavý moment je v titulcích, kde je ukázaný skutečný Jan Lewan. Další netflixovské nůďo.

plakát

When We First Met (2018) 

Netflixová jednohubka, na kterou rychle zapomenu. Holky fajn, ale příběh provařenej, až to bolelo. Nezasmál jsem se však ani jednou. Adam DeVine k nepřežití jako ve všech ostatních filmech. Takhle nevtipný a otravný cápek a přitom má tolik rolí. Nechápu.

plakát

The Cloverfield Paradox (2018) 

Když vezmete kousky těch nejlepších vesmírných sci-fi a nezvládnete to spojit dohromady. Filmu škodí hlavně to propojení s Cloverfieldem. Bez něj by to bylo nenáročné béčko s pěknými kulisami, slušnými hercemi a blbým scénářem.

plakát

Mistr amatér (2015) (seriál) 

Bavilo, hodně. Ale sedlo si to až po druhém díle. Multikulti odpůrci by z Master of None dostali infarkt. Snad ta uměle vytvořená #metoo aféra kolem Ansariho nepohřbí jeho kariéru a Netflix mu dovolí natočit další řadu.

plakát

White Gold (2017) (seriál) 

Už to není takové hovadské jako Inbetweeners. Napsal to a natočil stejný člověk a Buckley s Thomasem hrají postavy, které by mohly být klidně o deset let staršími verzemi těch, které hráli dříve. Ono bílé zlato z názvu není kokeš, ale plastová okna. :)

plakát

A Futile and Stupid Gesture (2018) 

Pro mě spíš poučný film. O historii National Lampoon jsem nic nevěděl až na to, že to bylo uvedeno u originálních názvů těch různých Prázdnin s Chevym Chasem. Po zpětném dostudování wiki a dalších článků to ale vypadá, že film se dost věrně drží skutečnosti. Kdo chce vidět počátky americké komediální revoluce, která proslavila Murrayho, Chase, Belushiho a dala vzniknout i Saturday Night Live, neměl by si A Futile and Stupid Gesture nechat ujít. BTW: Že skoro padesátník Will Forte hraje mladého studenta Harvardu je ve filmu velmi vtipně vysvětleno. :)