Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Drama

Recenze (77)

plakát

Return of the Ewok (1982) 

Celkem vtipné putování Warwicka Davise v kostýmu Ewoka mezi SW kulisami. Pokud nemůžete najít, zkuste strejdu gůgla ;-)

plakát

Den nezávislosti: Nový útok (2016) 

V žádném případě se ani nepřibližuje předchozímu Dnu nezávislosti, který perfektně ztvárnil zoufalství během globální katastrofy, morální hodnoty a nefalšované hrdinství.

plakát

Buchty a klobásy (2016) 

Proboha ...to jsou diváci tak zblblý z médií, bulvárů, internetu a sociálních sítí, že jim stačí, když se ve filmu objeví xenofobní názory, zhulenci, sexistické narážky, mrzák-hrdina, grůpáč a mnoho dalších rádoby chtěných prvků? Nuda. A to, že předchozí prvky a děj jsou představovány JÍDLEM, z toho dělá navíc nudnou hovadinu.

plakát

X-Men: Apokalypsa (2016) 

Do světa mutantů s relativně zaběhnutými pravidly mi tento film nesedí. Přehnaně silný nepřítel a přestřelená síla schopnosti. Navíc mi úplně nesedí návaznost na ostatní x-men filmy. Nejspíš bych na tento film nahlížel lépe, kdyby nebyl doplněním existující ságy.

plakát

Chata v horách (2012) 

Zajímavé pojetí hororovky formou zesměšnění zaběhnutých zvyklostí tohoto žánru. Nicméně mi přijde zcela nevyužitý potenciál. Dle popisu CSDF: Horor / Thriller / Mysteriózní / Sci-Fi ...s tímto žánrovým zařazením se ale neztotožňuji. Sci-Fi prvek je zde využit tak maximálně k izolaci. Mysteriózní prvek zde není, když je vše vše během chvíle polopaticky vysvětleno. Thriller a horor toto ztvárnění paroduje. Výsledkem je komedie.

plakát

Naruto: The Cross Roads (2009) 

Další OVA...tentokrát šestá v pořadí. Grafické ztvárnění není podobné původním dílům Naruta, ale spíše playstation hrám. Příběh je vložen před konáním Chuninské zkoušky v serii Naruto, i když spíše než o příběh se zde jedná o konstantní souboj. Nebylo by špatné, kdyby byla tato OVA podrobnější a rozsáhlejší.

plakát

Pavoukotřesení (2012) (TV film) 

Bylo to úsměvné Béčko, ale jsou i lepší :)

plakát

Darwinovy ceny (2013) (pořad) 

Komentáře moderátora a hodnocení videí je zcestné. Sama podstata Darwinových cen je pošlapána, když často neukazují videa lidské hlouposti, ale pouhého lidského neštěstí - dotyčný aktér se tedy nepokoušel vyřadit své geny z lidské populace, ale měl smůlu, která s IQ neměla co dělat. Celý pořad navíc stojí pouze na videích stažených z youtube, které si muže kdokoliv prohlédnout při vyhledání běžných frází pro humorná videa. Jediný aspekt, který zde je navíc oproti sledování videí přímo z youtube je hodnocení, které je ovšem absolutně nevyvážené.

plakát

Casino Royale (2006) 

Tak jako je to dobrej film o agentech, napínavej, zajímavé zvraty....ale není to James Bond!!! Bond nemůže být neurotický trotl se sebezničujícími sklony, rozhodně si najde čas na kočku, než se vydá na misi, rozhodně si vždy dá jedině vodku martini a rozhodně ji chce vždy protřepat, nemíchat! Prostě Bond je neměnná klasika a hlavní rysy nelze jen tak pošlapat, aniž by to mělo negativní dopad na věrného fanouška Jamese Bonda. Navíc naprosto porušili tradici předchozích dílů, ve kterých se vyjímaly nadčasové vynálezy mistra Q.