Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Dobrodružný

Biografie (4)

Olwen Catherine Kelly (herečka)

17.04.2018

Olwen Kelly, celým jménem Olwen Catherine Kelly, je modelka pocházející z Irského Dublinu, avšak žijící v Londýně. Poté, co vystudovala NUI Maynooth, kde získala vědecký titul, se naplno vrhla do modelingu, kde posbírala několik úspěchů a v domácím prostředí se stala poměrně známou tváří díky fotografiím Ashleye Craiga.  V roce… (více)

Caitlin Stasey (herečka)

13.09.2014

Herečka ale také i zpěvačka, Caitlin Stasey, celým jménem Caitlin Jean Stasey se narodila rodičům Davidovi a Sally 1. května 1990 v Australském Melbourne, kde vyrůstala se svojí mladší sestrou Victorií a kde také dodnes žije.Její herecké začátky přišly poprvé už ve třinácti letech, kdy byla obsazena do role Francescy v dětském… (více)

Kevin Grevioux (herec / scenárista / režisér)

07.09.2014

Americký herec ale také spisovatel komiksových příběhů, Kevin Grevioux se narodil v roce 1962 v Chicagu a pro určitou skupinu diváků je zcela známou tváří a sympatickou postavou. V mládí vystudoval obor mikrobiologie na Howardově Univerzitě ve Washingtonu.Jako herec nastartoval svoji kariéru v roce 1994, kdy se objevil ve… (více)

Mia Skäringer (herečka / scenáristka)

10.08.2014

Herečka a daberka  Mia Skäringer,  neboli také známá pod vlastním jménem Maria Elisabeth Skäringer pochází ze Švédského města Kristinehamn ve státě Värmland, kde se 4. října 1976 narodila.Již od svých čtyř let se toužila stát herečkou, inklinovala také k divadlu a spisovatelství, a ani když onemocněla poruchou příjmu potravy se… (více)

Reklama