Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (4 199)

plakát

Ještěr (2023) 

Pomalu plynoucí krimi thiller v severském stylu. Zvláště první půlka super atmosférická, pak bohužel se to začne poněkud komplikovat a lehce uvadat a navíc se bystřejší divák dovtípí, kdo za tím nejspíše je, Takže závěr není nijak překvapivý. Což je u takto pomalu se vlekoucího příběhu nutnost, aby se divák v závěru divil. Skvělé herecké výkony. Není to něco, co by si člověk pustil víc, jak jednou za 10 let, ale rozhodně doporučuji shlédnout. Za mne 60%.

plakát

Diablero (2018) (seriál) 

Obsazení veskrze sympatické, kdyby to nemělo tak úděsný vizuál a trochu propracovanější zápletku, tak by to bylo i docela dobré, takto dost slabota za cca 35% první řada. Na druhou dlabu.

plakát

Zaklínač: Vlčí sen (2021) 

Rozhodně lepší, než hraný seriál. Toto by mohli zfilmovat. Za mne spokojenost.

plakát

Trese: Strážkyně světů (2021) (seriál) 

Docela zajímavý filipínský komiks. kterému by slušelo více emocí. Děj rychle odsýpá, akce dosti, docela hezky se na to kouká. Jen ten závěr trochu odflákli. Dokázala bych si ho představit i hrané podobě, jen trošku prohloubit charaktery postav, dát více prostoru bratrům létavým dopilovat závěr a mohla by to být bomba. Za mne 65%.

plakát

Půlnoční klub (2022) (seriál) 

Celé to začalo tak dobře, aby to skončilo nedotažené.  Jednotlivé epizody se rozmělní v nesmyslné vatě tak, abyste si po chvíli uvědomili, že vlastně vůbec netušíte, o co jde. A pokud se domníváte, že už chápete, co se Vám pokouší tvůrci sdělit, tak už ani nevíte, jestli Vás to vůbec ještě zajímá. Seriál sdílí nešvar většiny Netflixových seriálů a to je zcela zbytečné natahování do mnoha epizod. (Flanagan je na to expert.) Kdyby jich bylo třeba jen sedm a pointa byla zřejmější, pak bych šla v hodnocení i do plných pěti. Takto dávám tři nemocné hvězďule.

plakát

Pád domu Usherů (2023) (seriál) 

Poe to neměl v hlavě zcela v pořádku a Flanagan se v tom "nepořádku" docela vyžívá. Nicméně díky skvělému obsazení, zajímavé hudbě a docela bizardnímu pojetí, je seriál docela dobře koukatelný. I když je pravdou, že je obalen hromadou vaty přímo skelné, jednomu to nedá a musí se prokouat do posledního dílu, aby zjistil to, co už dávno ví. Řemeslně dobrá práce, ale asi si to už nikdy znova nepustím. Ta mne tři zasloužené hvězďule.

plakát

Příšera ze starého Soulu (2023) (seriál) 

Námět parádní, ale zpracování tak korejské, až to bolelo.  Tedy možná, kdyby to zkrátili na polovinu, tak v pohodě, takto se to vleklo, jak žížala přes kameny. Hudba hezká, herci někteří super, jiní nic moc. Akce byla, ale byla bezbarvá a nenápaditá. Ta mne zklamání a dvě slabší hvězďule.

plakát

Kočičí kouzlo (2021) (seriál) 

Kdyby z toho udělali 4 díly, trochu vylepšili efekty a ty holky méně ječely, mohlo to být super čarodějné fantasy pro děti. Takto  to bylo spíše otravné, ale malému synovci se to líbilo, jen mu to přišlo dlouhé.

plakát

Žhářka (2022) 

Potenciál film měl, hlavní hrdinka dobrá, ale zbytek bída. Škoda.

plakát

HollyBlood (2022) 

Strašná pitomost s děsnými neherci.