Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (4 199)

plakát

Letecké katastrofy - Beze stop (2013) (epizoda) 

Jak to mohl takto druhý pilot posrat a první si toho nevšimnout, že druhý dělá opak toho co on? To už se nikdy nedovíme. Zjevně byl druhý pilot špatně proškolen a navíc nezvládal moc dobře stres. Cena za poznání vysoká, zamrzají tyčinky, víme, že to může být závažný problém, vydáme oběžník a máme to z krku, bez komentáře. To je na úrovni oběžníku ve škole, že na mokré podlaze se nemá běhat. Klobouk dolů před těmi, co vyzvedávali z této hloubky skříňky a těla cestujících, frajeřinka.

plakát

Letecké katastrofy - Cesta do záhuby (2013) (epizoda) 

Zbytečná nehoda, kolik je takových denně na silnici? Kdyby lidi víc mysleli a mín vymýšleli, bylo by na světě bezpečněji. Jak mohli nechat kapitána takhle makat do rozhthání těla, to nechápu.

plakát

Letecké katastrofy - Srážka nad Grand Canyonem (2013) (epizoda) 

Obě posádky letěly podle předpisu, který v podstatě nic moc nepředepisoval. V té době se dá ta srážka ještě pochopit, byť v tak řídkém provozu, je to fakt smůla. Ale co omlouvá kolize z dob radarových?

plakát

Letecké katastrofy - Přistání naslepo (2012) (epizoda) 

Jsou země, kde si prostě s bezpečností hlavu nelámou. Piloti si dělají, co se jim zachce, na zemi kriminalita vysoká. Ne nadarmo jde o zemi s nízkým hodnocením pro turisty. Buď Vás okradou, nebo zabijí. V tomto případě rovnou oboje.

plakát

Letecké katastrofy - Šokující odhalení (2012) (epizoda) 

Když jednomu hrkne v bedně a navíc řídí letadlo, je to průser. Navíc to byl zbabělec, protože vypnul černé skříňky a doufal, že to projde bez ztráty cti a nebo měl pojistku.

plakát

Letecké katastrofy - S tajfunem v patách (2012) (epizoda) 

Spletli si ranvej, jako fakt? Už jen to, za jakého počasí se chystali vzlétnout je haluz, A to vůbec nemluvím o tom, že v oblasti, kde je takové počasí běžné se dispečeři měli spoléhat na vizuální kontak bez pozemního radaru. Nezajištěná opravovaná dráha, už je jen takovou tou pomyslnou třešničkou na tragickém dortu. Nabízí se otázka, proč se takové chyby opravují, až po průseru?

plakát

Letecké katastrofy - Když není kde přistát (2012) (epizoda) 

Klobouk dolů před kapitánem a jeho posádkou. Takový um se hned tak nevidí, o to více zbytečné se zdají některé jiné nehody zaviněné lidskou blbostí. Dokud se neutrhne pomyslné ucho u džbánu, tak se chodí pro vodu...............

plakát

Letecké katastrofy - Slepý úhel (2012) (epizoda) 

Kyž si představím, jak hustý provoz ve vdušném prostoru nad letištěm byl, tak se divý, že tam těch nehod nebylo více. Ta cesna tam neměla vůbec co dělat, je dobře, že dnes je to velmi zpřísněné.