Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Poslední recenze (109)

plakát

Ted Bundy (2002) 

Podle některých lidí, kteří tohoto milého chlapce znali, to byl velmi sympatický a přátelský člověk. Mouše by neublížil. A tom to je. Přesto já osobně, ač jsem Teda nikdy nepoznal osobně, o něm kategoricky tvrdím jedno. Byl to zlý a nenávistný člověk. Známé biblické: "Podle skutků jejich poznáte je".

plakát

Liza (1972) 

"Make love, not dog-love!" "Ďalšia z metaforických variácií patológie medziľudských vzťahov..." Aha. Takže zase mi jednou v televizi podstrčili artový film, jen pro znalce. No vida. A já myslel, že je to romantický dětský film o kynologii a lásce k pejskům. Tu máš klacík, Deneuve, moje ušlechtilá kólie s rodokmenem, na...! Aport! Co se na tom někomu (sudovi) může nelíbit? Vždyť je to takové milé a hravé! Patologie sem, patologie tam.

plakát

Láska bez máty (2011) (TV film) 

"Make love, not stupid romantic love!" Kvalitní skopová, vlastně skopčácká zábava, směle srovnatelná i s těmi nejvýživnějšími venezuelskými či tureckými telenovelami. Hvězda za exotické exteriéry a všechny ty krásné a ve finále i velmi happy lidi.

Poslední hodnocení (1 457)

Ted Bundy (2002)

09.02.2015

Wild Wild West (1999)

08.02.2015

Útok z hlubin (1999)

08.02.2015

Všechny cesty vedou do hrobu (2014)

03.02.2015

Pompeje (2014)

03.02.2015

Parchanti (2010)

03.02.2015

Expendables: Postradatelní 3 (2014)

03.02.2015

Kmotr III (1990)

03.02.2015

Kmotr II (1974)

03.02.2015

Reklama

Poslední deníček (23)

Proč tady končím.

Podrobné vysvětlení je uvedeno níže v deníčku, ale zobrazuje se jen mým oblíbeným uživatelům. Pro ostatní jen stručně:

 

Na tematické filmové diskuzi mě zničehonic napadl jeden uživatel, se kterým jsem dosud nikde ani jednou nepřišel do styku. Když jsem chtěl vysvětlení, v poště mi přistál nenávistný dopis, kde stálo např. i toto:  "Dej si facku a přečti si po sobě ty hovna, co dáváš na diskusi!" Byl to uživatel Slartibarkfast a jeho úplně první (a pochopitelně i jediný) dopis, který mi kdy poslal. Velmi statečné, velmi dospělé, klasický internetový hrdina. V poště jsem si ho zablokoval, na svém profilu jsem před ním varoval ostatní uživatele  a dál bych to už neřešil. Jenže... Následovala debata s jeho zastánkyní.

 

Já samozřejmě vím, že ve virtuální realitě je spousta internetových hrdinů, ukrývajících se za anonymitu. Na ty nemá cenu na diskuzích reagovat a pokud mi zcela bez příčiny začnou sprostě nadávat v poště, tak jen pokrčím rameny, zablokuju si je a dál se tím nezabývám. Nejsem tak blbej, abych tohle nevěděl. Stateční virtuální hejteři mě nechávají chladným.

 

Kvůli čemu tady na databázi končím je ono namachrované vysvětlení jedné na první pohled normální uživatelky, zde oblíbené a na databázi působící už mnoho let, se kterou jsem si tady už delší dobu psal:

 

"Tohle je virtuální svět a ten kdo tady diskutuje, musí počítat se vším. Někteří se s tím holt nepářou, ale já znám Slartibarkfasta už tři roky a to i osobně. Nic proti němu nemám. Buď to skousneš nebo s tím holt nic neudělám ..."

 

Přeloženo - tenhle hloupý, nenávistný a v reálném životě zřejmě i velmi frustrovaný člověk, podle mě mentálně zamrzlý v období puberty, mi může začít bezdůvodně nadávat a já se nemám právo se ozvat? Jako tady už končí veškerá virtuální sranda. Tohle vážně nemám zapotřebí.