Recenze (1 626)
Stíny v mlze - Ranní vrah (2024) (epizoda)
CELKEM dobrý dil a Švehlik alias Jahoda jede po své linii . No a Malá má známost . Sice z oboru , ale to je život . Držím jí palce .
Manželé Stodolovi (2023)
Žáčková a Hájek neskutečně sehraný pár . To co dělali těm lidem, byl fakt hnuuus !!! Ovšem dobře natočeno a hudba velmi dobrá . Pro mne Lucie Žáčková - Český lev . Jako film po delší době , který mne z českých snímků zaujal. I když téma je děsivé a hnusné !!
Franta mimozemšťan (2024)
Vim, že to bylo hloupé až blbé. Ovšem starosta a kolektiv měli často dobré hefty a kecy. Navíc TEREZA a JAKUB dvojka k pohledání. ERIKA jako ruka zákona skvělá a navíc Brno je špica . Ještě závěrem , Jakub se často až moooc kroutil. Ale nějak se vlnit asi musel. Takže dobré *** .
Za čárou (2021)
Nejsem cílovka a tudíž mne to nějak nezaujalo . Ti dva partˇáci celkem ušli , ale akce tam bylo až moc . A ten závěr , jak ležel u té rakety ten člověko - robot , už nevím jaké generace , byl tak nějak podivný . Hlavně , že vše dopadlo a druhý hlavní hrdina , mohl jet domů za snoubenkou . Což bylo optimistické . Takže dobře to dopadlo .
Opičí muž (2024)
Nevím , co vedlo Deva , aby natočil tento film. Bitky , krev , zabijeni převažují nad legendou opičiho muže .Takové filmy prostě nemusím . Kdyby tam nebylo tolik násilí a šlo o něco hlubšiho , bylo by to možná lepší . Asi jsem citlivý , více vnímavý člověk . Takže takové filmy mne neoslovují . Tak snad příště Deve .
Stíny v mlze - Druhá tvář (2024) (epizoda)
Krhut hercem , tuž dobre kurde . A Švehlík cosik kuje , bo to je jasne z jeho " visage " . Jo a ta Bokova fajna děvucha . Jinak díl spiše pruměrny . Zduř .
Rubikon (2022)
Bohužel po 50ti minutách jsem přišel na to , že je to dost hloupý film . Jo pokus to byl z Rakouska , to se cení , leč byla kravina na druhou . A vojáci nemohou otěhotnět , jak říkala - Ta voják . Kdo psal scénář ?? Aha , dvě ženy , tak to jo . Sorry , ale zoufalost tento snímek .
Adú (2020)
VÍM , že na čtyři to asi nebylo , ovšem ten malý klučík byl skvělý . Tak kvůli němu jsem jednu přidal . Děj nebyl až tak zajímavý , ale ty tři příběhy se dobře proplétaly a nijak se nerušily . Cestování v tom prostoru pro přistávací kolo - drsnééé . Dcerka od toho španělského otce , byla na přes hubu . Drzá až na půdu . A plavání s tou duší z pneu , nebo co to kluci měli , v té vodě , a ve tmě , dost realistické . Závěr filmu tak napůl , trochu smutný , že toho staršího vytáhli z toho auta , ale malý Adú se dostal do útulku , kde jej , asi , nečekal moc lehký život . Závěrem je třeba říci , že Afrika je rozporuplný světadíl a to bylo ve filmu vidět . Což bylo dobré se něco o ní dozvědět . I tohle bylo velkým plusem tohoto snímku .
Stíny v mlze - Čarovná noc (2024) (epizoda)
Tento díl poněkud komplikovaný . Muž s kávou , pak číšník , dva kámoši čundráci ,dále kuchař a do toho Švehlik jako instalatér . A nakonec to bylo ze závisti . Do toho šel Černý na chatku a Malá těžko snáší odloučení dcerky . A ještě by se tam něco našlo . Dost překombinovane i tak **a púl .
Svatá (2024) (TV film)
Začalo to pomalu a až rozvláčně se to táhlo , tak do poloviny . Potom to začalo mít ve mně otázky , že NĚCO , bude trochu jinak . Rozhovor , tedy ten poslední , mezi Olgou a novinářkou byl lehce gradační a setkání dcery s Olgou na její přednášce , v závěru filmu , mne fakticky dorazil . A ty slzy jsem Paní Herečce Bohdalové , věřil na 200 % . Prostě výborný scénář , režie i herecké výkony všech tří hlavních hereček , mne utvrdili v tom , že se dá stále natočit , skvělý Tv film , pro Českou televizi . Ještě jednou hluboce smekám , před Paní Herečkou Jiřinou Bohdalovou !