Nejsledovanější žánry / typy / původy

• Akční
  • Dobrodružný

Recenze (1 626)

Pohádky pro Emu (2016)

ZVLÁŠTNÍ KONEC , jinak průměr . Kdyby byl lepší scénář , mohla to být pecka . Žádný vrchol české tvorby to není . Prostě slabý průměr .

Elle (2016)

TAKOVÉ nějaké divné až podivné . JO , a dloouuuhéééé .

Lion (2016)

PODLE mne mimořádný film . Malý SAROO výborně zahraný a závěr hodně dojemný . Citlivý divák bude mít zvlhlé oči , o tom žádná . Prostě Oskarový film . Pro mne určitě . BRAVOOOOO .

Kocour Bob (2016)

DOST dobréé . A kocour jen promluvit . Ta poslední fáze odvykací kůry - fakt drsnééé . SMEKÁM .

plakát

Bezva ženská na krku (2016)

Nenáročná podívaná vcelku s jednoduchým příběhem . Ondru mám rád , leč tady neměl co hrát . Jen Táborský tam ,, sednul ,, . A tudíž velmi slabá tři , spíše dvě a půl .

plakát

Svět pod hlavou (2017) (seriál)

NĚCO to má do sebe . Myslím takové netradiční , nevšední , netuctové , prostě dobré . Napsali to kluci zajímavě . Procitne v závěru na posteli ?? Doufám , že jo .

Hladová srdce (2014)

ÚVOD na wc síla , smrad pomalu lezl i z plátna . Dobře postavený příběh a cenu za vedlejší výkon pro dítě . Bylo opravdu božíííííí . VÝBORNÝ FILM .

Mlčení (2016)

OPRAVDU zvláštní , velice zvláštní film . Celkem dlouhý , ale pokud vás zaujme , tak od poloviny čas přestanete vnímat . Říkal jsem si , kdy se ukáže opět otec Ferreira , Liam v nezvyklé roli opět přesvědčivý . Myslím si , že tento film , je pro některé jako perly hozeny sviním . Sorry jako . . . A tož ENDO , SCORSESE i Cocks vytvořili dooost dobrý film . JO a ty japonské mučící způsoby fakt hrůůůza !!

plakát

Temný Kraj (2017) (seriál)

ZATÍM po dvou dílech předčasné hodnotit i když . . . To s tím psem byl trapaaas !!! V lese leží chlupáč a pak si veze jiného . Kdo za to může , kdo za to může . . . Jinak je tam Vaculík asi jediný , solidní herec na tento žánr . Ten Teplý ml. tam je asi omylem , takže stojí to celé na jednom herci . INU , není to málo holky Bártovic ????? Myslím , že lepší už to , asi , nebude .