Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Fantasy

Recenze (104)

plakát

Jako v bavlnce (2020) 

Ano, místy na hraně, přehnané a občas skoro nepochopitelné, ale jinak velmi chytlavé, jak téma, protože víme, že starší lidi bývají dost naivní a nechají sebou manipulovat, když se proti nim objeví vypočítává mrcha s vzhledem a veřejným vystupováním sladké a starostlivé ochránkyně, ale holt občas je i mezi babičkami nějaká ta mrška, ještě když k tomu má mafiánského synka a už to jede.

plakát

Krev a zlato (2023) 

Nejdřív se to tvářilo jako klasické drama z konce druhé světové, ale pak seto začalo zvrhávat v místy černou/satirickou komedii, německé drama podkreslené rytmem hudby z amerických westernů, občas jsme se zasmáli vážně míněným scénám, když mladá farmářka kosila vojáky snad líp, než vojáci sami, kde na jednu stranu střílí smaopaly nekolik chlapů a nikdo netrefí a hrdina samozřejmě ruční pistolí trefí hned... Ale to nijak neubralo na tom, ze to velmi, velmi připomínalo Tarantina 😄  Takže za mě solidní zábava plná krve, hlášek a nadsázky

plakát

Batman (2022) 

Já jsem nadšená. Pattinson mě příjemně překvapil už ve snímku Tenet a tady si to moje hodnocení ještě podtrhnul.  Návrat k temné, ponuré, trochu táhlé verzi se mi líbí moc. Celkově je děj místy vleklý, ale v celku to pak působí ještě lepším dojmem.

plakát

Duha v srdci (2009) 

Dvě hvězdy dávám jen kvůli koním a tomu, že je zde ukázáno jiné odvětví dostihů. Jinak velmi podprůměrné.

plakát

Nebezpečný (2021) 

Nechápu to mizerné hodnocení, ano je to plnokrevné béčko, ale když s tím do toho jdu, není to tak zlé. Eastwood tu nepotřebuje nic, bezemoční výraz mu jde sám a nějakou tu poruchu by mu člověk i věřil 😅

plakát

Šlápni na to (2014) 

Krásná auta, závod krásnou krajinou, ale jinak nic moc. Dialogy váznou, herecké výkony pokulhávají.  Za poslední záběr dávám dvě.

plakát

Instinkt lovce (2019) 

Ani nevím, co mě štvalo víc, jestli ta příšerně animovaná kočka, nebo příšerné herecké výkony. Jedno je jasné, na tohle brzy zapomenu a nikdy víc to nechci vidět.

plakát

Problémissky (2020) 

Čekala jsem víc. Námět slušný, ale provedení jaksi pokulhávalo. Potenciál byl obrovský, ale nějak z toho nikdo nedokázal vystříkat vic, nez nudnou utahanou průměrnost.

plakát

V síti (2020) 

Člověku se ani nechce věřit, že to takhle funguje, že někteří jedinci vážně okamžitě kontaktují mladé holky jen a pouze za účelem ukázat jim svoje nádobíčko a ještě je vydírat... Ano, je to hodně o přístupu rodičů, ale bohužel anonymita internetu "predátorům" nahrává do karet. Myslim, ze tohle by mělo být povinné ke sledování ve školách.

plakát

Hubieho Halloween (2020) 

Klasicka Sandlerovka, kde jde o přehnaný humor hnaný do extrému, ale tady mě to nejak nezaujalo a to mám jeho komedie normálně ráda.