Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Dokumentární
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (34)

plakát

ABBA: Koncert (1980) (koncert) 

Dávám sice 4hvězdičkové hodnocení, přesto si ale myslím, že z námětu šlo dostat mnohem víc. V tomhle podání jde o mix několika nahrávek z turné a dokumentu, což není právě to, co jsem očekával. Daleko více bych uvítal kompletní, na kousky neroztrhaný záznam živého vystoupení. Mimo tuto zvláštní formu jde ale o skvělou podívanou. It's gotta be rock'n roll to fill the hole in your soul!

plakát

Absolvent (1967) 

Dřív se mi tenhle film moc nelíbil. Ve stínu konce dlouholetého vztahu ale musím říct, že jde o hodně silný snímek. Kéž by podobné konce byly možné i v reálném světě.

plakát

Beta Test (2016) 

Největší položkou v rozpočtu byl bezesporu nájem Mustanga, následovaný koupí iPhonu, červeného ovladače z vietnamské tržnice a umělého kníru pro televizního moderátora. Asi málo koukám na hovadiny, takže tu jednu hvězdičku dám. Na rovinu ale říkám, že čekáním na sníh v létě strávíte čas líp.

plakát

Bláznivá, zatracená láska (2011) odpad!

Tenhle hnůj budete mít problém dokoukat do konce. Jen pro otrlé či extrémně zoufalé :-D uf

plakát

Detektor (2008) (pořad) odpad!

Experiment Filadelfia: Jak Nikola Tesla vědce před provedením testu varoval, když byl už několik měsíců po smrti? Nebyla vlastně Teslova smrt jen kamufláží, aby po něm nešly německé tajné služby a nesnažily se ho přetáhnout na svou stranu, kdyby se experiment povedl? Asi nenajdu vhodný vulgarismus, kterým by šel tenhle pořad označit.

plakát

Hledá se Dory (2016) 

Nevim, jak jsem u tohohle mohl nechat 3 hvězdy. Jsem se docela šeredně uklik. Hledá se Nemo je fajnová záležitost pro děti i dospělý (očištěno o nostalgii), ale tahle bezduchá slátanina s nějakym tuleněm s Tamarou místo čumáku, co furt pištěl, to snad nemůže bavit ani ty nejnenáročnější prcky. Vejral jsem na tu ptákovinu, a nevěřil jsem svejm vočím. Ždímání značky bez nápadu, bez scénáře. Krásnou grafiku rybiček v moři si dám klidně na spořič. Infantilní příběh bez logiky, návaznosti a alespoň špetky originality. Toho tuleně jsem měl a při vzpomínce na to peklo pořád mám chuť zamíchat si do špaget. Strašná oslovina šitá jen pro ty nejnenáročnější diváky.

plakát

Hra osudu (2011) (TV film) odpad!

Mně nesympatiční herci, hrozné herecké výkony, neskutečně laciné klišé, navíc doplněné fakticky špatnými částmi ze současnosti. Animace jsou strašné, ale to TV filmu nelze vyčítat (rozpočet). Kostýmy a lokace jsou naopak zpracovány docela dobře, díky čemuž jde výsledek trochu nahoru, celek to ale nezachrání. Český dabing navíc objevil nové dno. Dívejte se radši z okna. Je to lépe strávený čas a ušetříte na elektřině.

plakát

Chcete být milionářem? (2000) (pořad) 

Díly s Vladimírem Čechem jsou skvělé a právě těm dávám 4hvězdičkové hodnocení. Následujícím moderátorům (Preiss, Hejma) ale něco chybí a z pořadu se tak stala prachobyčejná nuda.